Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy do kupna broni w BlackMarkecie używa sie tych samych kuponów co do losowania ? i za ile można kupić M4 Custom Crystal. Prosze o odpowiedz, z gory dziekuje.

11183963_4_17.png

Zbieram - ;D

Opublikowano

Tej broni nie można kupić, ani wylosować. Jak dla mnie twoje 1 pytanie jest nie zrozumiałe. Ale wydaje mi się że chciałeś wiedzieć to :D

Jeżeli kupujesz np 10 paczek na AWM-Red Dragon, to podczas losowania możesz wylosować kupon. Jeżeli chcesz zobaczyć ile masz kuponów i ile kuponów trzeba, aby coś wymienić wchodzisz w Blackmarker, potem Owned Creates i na samym dole masz liczbe kuponów itp.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Tak jak napisal kolega tam gdzies bedzie przycisk i sie wyswietli okno co za ile kuponow. kupony zdobywa sie w losowaniach za gp/zp czesciej trafisz w losach zp.

Opublikowano

Tak jak napisal kolega tam gdzies bedzie przycisk i sie wyswietli okno co za ile kuponow. kupony zdobywa sie w losowaniach za gp/zp czesciej trafisz w losach zp.

w jednym poście pisało ze mozna ja kupic za jakies kupony w black markecie i mi kitów niewciskajcie że sie nieda i da sie ja jeszcze dostac za to :

Soldier Badge B 2 = 7 dni

Elite Badge B 2 = 90 dni

11183963_4_17.png

Zbieram - ;D

Opublikowano

Nie da się kupić M4A1 Custom Crystal !!! Człowieku, ile ty grasz w crossfire? Można jest dostać tylko z badge ! Kupony można wymienić na M4, tylko, że na M4A1 Custom, a nie Crystal...

Założysz jeszcze raz bezsensowny temat, to za reportuje cię.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Nie da sie kupic musisz wbic tam z 15 000 killuw z karabinu wbijesz badge i masz kriss super i m4 custom crystal

Jeśli ci pomogłem podziel się --

Opublikowano

M4A1 Crystal mozna wymienic za kupony trzeba miec 80 kuponow a m4a1 custom crystal dostajez za bagda ktoregos tam elita niepamietam juz ktorego.Kupony mozesz wygrac losowac skrzynki i za zp i za gp.Mysle ze oto Ci chodzilo

PS.I jak nieznasz sie to sie glupio niewypowiadaj i POCO Ci m4 crystal jak po 1 zaczynasz gre to zaloze sie ze walisz na hama i sprayem ze namierznik skacze bo calym ekranie i pozatym m4 crystal to nic specjalnego nie jest bron dla naiwnych co mysla ze jest pro ta m4 a to zwykla m4 z tlumikiem takie samo jak m4 silver niejest slabe bo ma tlumik ale takie samo jak m4 silver i custom ;>

E6c9g1v.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O kuponach chyba wiesz, ale co do crystala to nie tylko można go dostać za tzw. badge. Można go dostać na ZAWSZE za wstążki a dokładniej należy ich zebrać 20. Wstążki zdobywa się na różne sposoby np. za uzbieranie 5000 headshotów branie udziału w eventach za które można je dostać np. niedawno był tydzień z pistoletem, lub takie proste jak to, że masz 3 podstawowe granaty lub ( tą ma się zawsze ) za stworzenie postaci i np. za to, że nigdy cie nie zbanowano. Wstążki możesz zobaczyć jeśli wejdziesz na swoje konto na stronie i wejdziesz w zakładke my profile. Poczekaj chwilke, a wstążki pojawią się pod twoim statusem w postaci kolorowych prostokątów. Mam nadzieje, że pomogłem. Jak tak daj 5/5 ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...