Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

lukia21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie jak działa VAC chodzi mi o to czy odrazu mnie wyłapie jak wejde z hackiem na server czy po tym jak gram i jakie mam staty i wgl??

-.-
Opublikowano

Vacek może cię zbanować kiedy mu się podoba. Możesz hackować do woli i nic ci się nie stanie, a po miesiącu dopiero zablokuję ci konto :P Nie musisz się ukrywać jak grasz z cheatami. Nawet jak będziesz bardzo ostrożny ,a będziesz miał hacka z dupy to i tak cię zablokuję.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

VAC jest inteligentnym systemem , nie banuje od razu , ale daję kod cheata do analizy i sprawdza go na innych serwerach , może to trwać od kilku minut do tygodni/miesięcy. W zależność od hacka możesz dostać bana lub nie.

Opublikowano

czyli jak juz uzyłem przez 2 h i nie było tego widac ze mam to i tak juz moge tylko czekac na bana??

Tak, czekasz teraz na bana.

RAsfepN.png
Opublikowano

Nie ma szans, grając z cheatem włączonym nie dostać za to bana. Włączasz - dostajesz. Naturalnie po jakimś czasie...

VAC z reguły wykrywa dołączone do gry pliczki, analizuje to i wręcza odpowiednią nagrodę. :)

survarium_user_bar_en.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...