Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Hosting W Sam Raz Na Serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam.

Link do Hostingu : http://wildhost.pl

http://wildhost.pl

Przenies Mnie

Postanowilem napisac ten topic , poniewaz ostatnio w poszukiwaniu hostingu znalazlem ciekawy hosting, ktory w sam raz nadawalby sie na hosting strony,forum, a nawet patchera lub cos w tym stylu.

Screenshot ich ofert :

38483194.jpg

Screenshot ich panelu :

55235353814770511391.jpg

Podpiac Do tego domene .pl I gites:) Co najwazniejsze , brak reklam , zero bledow bedzie sprawdzalem osobiscie, mam tam zamiar postawic hosting do swojego przyszlego serwera dedykowanego .

Transfer Bez ograniczen - W sam raz dla clienta!

Obsługa PHP 5 - Tak - Brak jakich kolwiek nie dociagniec w skrypcie

Panel Administracyjny - DirectAdmin PL - Jeden z najlepszych Paneli

Administracja Dba o swoich klientow, latwy kontakt oraz profesjonalni Administratorzy do spraw Technicznych

Aktywacja automatyczna, co swiadczy ze w ciagu paru minut od zakupu mozemy wykupic hosting

Jest to nowy serwis hostingowy, ale starannosc i lad administracji powala na kolana.

Mysle ze przyda sie temat i prosze o nie zamykanie :) Tyle z mojej strony

@ edit

A o linku to juz zapomnialme <lol2>

Opublikowano

Mam konto i polecam!

Od tygodnia używam ich hostingu i jeszcze ani razu mnie nie zawiódł, uptime 100%!

Korzystałem z usług administracji (telefonicznie) w ciągu 5min rozwikłali mój problem z DNS'ami!

serdecznie polecam http://www.wildhost.pl/ !

Opublikowano

@Siera juz wspomnialem ,ze to jest mlody serwis. On ma moze dwa tygodnie, nawet nie byl dobrze reklamowany z tego co mi wiadomo.

Rozwinie sie to zobaczymy co z tego bedzie :) Jak narazie to polecam Wam Go : )

Opublikowano

Hosting napewno sie przyda ,kumpl zakłada serwa niedługo zrobie prezke ;).

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

mozna na nim zalozyc dedyka :D?

powalające pytanie.

to hosting www, a nie dedyk czy VPS, możesz na niego wrzucić forum, jakiś portal lub Bóg wie co, ale serwera na nim nie postawisz:D

polecam hosting!

Specjalista
Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale stronka mi nie dziala probowalem na Operze ,Chrome , Firefox ale to chyba chwilowe.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Damdus, niby czemu nie mozna :> ?

Mozna polaczyc z tego co wiem z Hamachi .

Wrzucasz na str. configi, laczysz je ze strona, potem uzupelniasz wg. schematu i tyle.

Z tym , iz osoby na sieci beda dobrze widzieli strone ;)

Opublikowano

Hmm dość dobry hosting ja osobiście nie skorzystam bo mam kupiony ale polecam :)

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...