Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Zakończenie Gry - Zwierz

^*KOKS*^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądze, że Zwierz i tak wróci do metina. Ja ogółem kończe z tym od 2 lat i sie nie udaje ;d

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

No wbil chopak ten 99 lvl i nuda :D Teraz sprzeda za kilka tys zł konto i 3 lata gry sprzedane ... Moim zdaniem nie warto było specjalnie wbić ten 99 żeby potem odrazu skończyć -_

Opublikowano

zajebiscie zrobil ten film . gratuluje ci ze skonczyles ta pojebana gre ktora neima sensu bez czitow lub isa . -_- .

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Najlepsze jest to , że zdobył takie eq , lvl i skile praktycznie bez ItemShopa ;)

Nie to co FuBu itp... oczywiście nie mam nic do FuBu ani innych osób które wydają mase kasy na IS w końcu przez nich dalej istnieje ta gra :)

bez yt.

Opublikowano

I tak całej prawdy się nie dowiemy.

Ja jak bym skończył, posiadając taką "perełkę" to raczej bym ograniczył granie do zera. Przecież będzie tyle aktualizacji -.- Nigdy bym nie sprzedał takiej postaci.

Ile on czasu poświęcił a nawet zmarnował, niech to zachowa na pamiątkę. Lecz to jego sprawa i nie powinno mnie to obchodzić.

Jednak życzę ZWIERZowi powodzenia w tym co będzie teraz robił.

Opublikowano

On ma 15/16 lat i jak teraz za to konto weźmie te kilka ? ;d tysięcy to wyobraźcie sobie co wy byście robili z taką kasą w wieku 15 lat :) Ehh.. szkoda że mnie zawsze banują po 2 miesiącach gry bo tak pewnie też bym się takiego konta dorobil ^^

Opublikowano

Zwierz zapewne te konto sobie zostawi lub selnie na allegro ;]

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano
On ma 15/16 lat i jak teraz za to konto weźmie te kilka ? ;d tysięcy to wyobraźcie sobie co wy byście robili z taką kasą w wieku 15 lat :) Ehh.. szkoda że mnie zawsze banują po 2 miesiącach gry bo tak pewnie też bym się takiego konta dorobil ^^

Kwestia pierwsza. Kto wyda te kilka tysięcy? :P

@edit

Zwierz zapewne te konto sobie zostawi lub selnie na allegro ;]

japierdole.jpg

Opublikowano

Niech kończy - to jest jego życie, a 3 lata tego życia zmarnował przed komputerem. Bardzo dużo osób będzie teraz kończyć swoją grę - To przez botki, ciągle rosnące ceny i przez leniwość teamu metin2.pl. Ja szczerze mówiąc postaci bym nie sprzedał, tak samo z itemkami. Po prostu bym to sobie zostawił, może kiedyś się coś ruszy w metinie i będzie jakiś powód do tego aby wrócić.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Niech kończy - to jest jego życie, a 3 lata tego życia zmarnował przed komputerem. Bardzo dużo osób będzie teraz kończyć swoją grę - To przez botki, ciągle rosnące ceny i przez leniwość teamu metin2.pl. Ja szczerze mówiąc postaci bym nie sprzedał, tak samo z itemkami. Po prostu bym to sobie zostawił, może kiedyś się coś ruszy w metinie i będzie jakiś powód do tego aby wrócić.

Z drugiej strony, później taka postać może być gówno warta za przeproszeniem.

Jeśli ma dość - jak najbardziej sprzedać, nie czekać.

Ceny idą w dół panowie, spójrzcie na allegro...

Wszędzie yangi, postacie już lecą ostro w dół...

Opublikowano

Osoba która ma postać 99 lvl.. to nie jest nic. To jest kawałek życia. :P

Na pewno jeszcze powróci do metka, będzie może ubijał bossy, może pvp nie wiem.

A może będzie grał na nowej postaci. Zobaczymy. ;)

68807304175347077004.png

Sygnatura by Kalenth

Bądź miły i daj add.png:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...