Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rate

USA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na to niema poradników...

Poprostu staz gry , i rozum sie licza nic wiecej.

W dobrym rate moze ci pomoc troche dobry ekwipunek i premium ktore odblokowuje wszystko.

Pograj troche a sam sie przekonasz.

P.S>Gdy grasz uzywaj sluchawek

Opublikowano (edytowane)

1 nie lataj na opk i telekillach będziesz non stop kickany i możliwe że zbanowany

2 jak już hacka to lekko chamsy i nfd zupełnie wystarczą

3 nie kupuj bezsensownych broni takich jak uzi czy g36c

4 jak grasz a widzisz we wrogim teamie snajpera to nie lataj jak potrzepany na środku raczej staraj się chować

5 jak widzisz we wrogim teamie inżyniera unikaj drzwi i małych przejść najprawdopodobniej podpuścił tam mine m14 a od ostatniego czasu możliwe że natkniesz się na claymore(ja claymore auto zabiłem 2 gości naraz bo latali za mną)

6 jak grasz na ffa to staraj się brać medyka często będziesz się wykrwawiać po 1 potyczce a wtedy dup@

7 gdy decydujesz się grać snajperem to strzelaj gdy będziesz miał pewność zabicia innaczej zginiesz

8 gdy decydujesz się grać asfaltem upewnij się że masz w teamie medyka lub masz dobrą broń nie cackaj się z g36c nawet z magazynkiem w wersji drum kup porządną broń taką jak m4a1,tar21,ak47...

9 gdy grasz na mapach z heli albo samolotami a wrogi team krąży nad respem wyjdź i tak nie ma sensu dawać kile

10 gdy zobaczysz że we wrogim teamie ktoś wyraźnie używa haków napisz "hacker nazwa kick jeżeli w następnej rundzie nie kickną wyjdź

11 gdy widzisz teamerów a oni cię zabiją weź klasę z granatem i w następnej rundzie spróbuj ich zabić pewnie będzie 1 kill a reszta się rozproszy dobij ich mocną albo szybkostrzelną bronią jeżeli zabijesz wszystkich i przeżyjesz możesz spokojnie napisać "OWNED" ;D xD

12 no i tak jak @up używaj słuchawek najlepiej nausznych z poduszeczkami tak żeby tłumiły dźwięk

myślę że to dobre rady licze na +

@edit dziękuję za + dobranoc :)

DO SUPER GRACZA J DRAGON HAHAHA TO ŻEŚ DOJEB@Ł PO 1 MÓJ NICK W WR TO NIE BODZIO1996pl BO URODZIŁEM SIĘ 1997-02-14 tak dla ciekawości mój nick w wr to poland2010

a po 2 nie heatuje tylko gościowi mówie żeby nie latał jak p0jeb na opk tylko jak już to lekko

Edytowane przez bodzio275

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

MI tylko słuchawki pomagają bo te twoje porady to tylko komplikują dobrą porada jest nie kupywanie gówna za przeproszeniem a tak to norma nawet dla początkującego dałbym ci + ale mam limit.

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Opublikowano

dźwięk działa jak gps bez dźwięku nie ma ownu chyba że jesteś takim dzieckiem jak bodzio1996pl (możliwe że to bodzio275) i hackujesz.Jak gra ci sie tnie nigdy nie będziesz dobry.Bronie też robią swoje.No i zawsze się rozglądaj to dobrze na tym wyjdziesz.Ja czasami gram jak na gpsie i piszą żeczy typu krowa6666 ban lub hacker itd. jak im odpisuje i see u a55 :E

Opublikowano

@up Niepotrafisz uczciwie napić lvla?

Tutaj liczą się jedynie umiejętności. Ja gram na zwykłych głośnikach jeszcze strony pomieszane lewy po prawej a prawy po lewej i mam ratio 1.51. Więc jak widzisz liczą się tylko umiejętności i doświadczenie :D

wilk.png

Opublikowano

Ja mam ratio 1.55 bez hacków a to dzięki małemu doświadczeniu i dobrym słuchawką niestety przez hackerów ratio mi spadło z 1.60

Zadowolony z bycia człowiekiem?

-Gdzie złożyć zażalenie?

Opublikowano

ja używam tylko dinarbota, zero chamsów i innych bzdur i mam 2.03.

Najważniejszy jest dobór postaci, jak nie podoba ci się latanie medem czy assaultem a grasz sniperem, to obczaj sobie (np na youtube) jako takie miejscówki dla sniperów na różnych mapach. Dużo jest miejsc, gdzie ty widzisz wszystko a nikt nie widzi ciebie, możesz śmiało tłuc wszystkich na około.

dla snipera zestaw:

1 slot katana

2 dual beretta

3 aw50 albo ai_aw

4 granat albo T-bomb

5 -

6 - flashe i lornetka + change 6th slot

na 8 może być barrett camo, czasami się przydaje. I oprócz tego compressed bandage, żebyś się nie wykrwawił.

dla meda

1 katana

2 dual beretta

3 mp7a1

4 -

5 granat

6 medic box i flashe.

signgen.gif
Opublikowano

ja używam tylko dinarbota, zero chamsów i innych bzdur i mam 2.03.

Najważniejszy jest dobór postaci, jak nie podoba ci się latanie medem czy assaultem a grasz sniperem, to obczaj sobie (np na youtube) jako takie miejscówki dla sniperów na różnych mapach. Dużo jest miejsc, gdzie ty widzisz wszystko a nikt nie widzi ciebie, możesz śmiało tłuc wszystkich na około.

dla snipera zestaw:

1 slot katana

2 dual beretta

3 aw50 albo ai_aw

4 granat albo T-bomb

5 -

6 - flashe i lornetka + change 6th slot

na 8 może być barrett camo, czasami się przydaje. I oprócz tego compressed bandage, żebyś się nie wykrwawił.

dla meda

1 katana

2 dual beretta

3 mp7a1

4 -

5 granat

6 medic box i flashe.

dLA medica niepotrzebny granat... juz lepiej miec 2 bronie. 3 slot mp5 a 5 mp7a1...

Jak mozesz daj +

Opublikowano

a wy lubicie wymyślać ...Moim zdaniem wystarczyło by pograć z miesiąc/dwa i już masz ratio 1.00+ ...Oczywiście każdemu na początku dobrze iść nie będzie ale z czasem idzie co raz lepiej :)

Pomogłem ? Daj +

Jeżeli moja wypowiedz Ci się nie podoba to napisz to ! Nie dawaj - .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...