Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Hack] Gordon 1.5.2

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hack działa, wykrywa nico wirusów więc pobieracie na własną odpowiedzialność.

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody spowodowane tym programem.

PS.

Koniu sprawdzał i u niego jest OK.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Tylko przypominam aby nie było za 2 dni Cytuję :" Ale szal kompluter mji soem sepsuł ale waz szal ! "

Ja jestem bardzo zaniepokojony tym Loderem i wynikiem skanu

9368_gold.png

Opublikowano

Tylko przypominam aby nie było za 2 dni Cytuję :" Ale szal kompluter mji soem sepsuł ale waz szal ! "

Ja jestem bardzo zaniepokojony tym Loderem i wynikiem skanu

Przy skanie napisałem za ma wirusy i jak ktos nie chce to niech nie ściąga. Więc nie zniechęcaj userów do pobierania.

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Hmm ,, wirusów od groma , dziwi mnie jedno

dlaczego inni za wstawienie tego cheata dostali ban na Perm ?

skoro w końcu i tak stoi w dziale .. ? czyli dostali bana za free ?

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

Na mpc nie ma działającego haka. A ja pytałem administracji działu o zgade na wstawienie. Tak to chociaż macie jeden z wirusami ale działa. Ja gram na nic chyba ze 2 lata i jakoś z nim problemów nie ma. A wskażcie mi chociaż jedne post z którego wynika, że ktoś przez te wiry miał problemy z kompem. FC 4.7 ma pełno wirusów i jakoś nikt nie miał problemu jak kecul wstawił.

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Ludzie, to że wykrywa nie oznacza, że jest...

Niedadno Gordon dodał do swojego loadera haxy do innych gier, więc one mogą wywoływać taki wynik.

Gordon od 2 lat daje bardzo dobre, darmowe hacki i nigdy nie miał wpadki z wirusem. Naprawdę nie sądzę, aby cokolwiek tam było.

Jakcraymund sprawdził i jest raczej czyste.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

mnie duzo osob prosilo wczesniej o download i wysylalem im na pw ale zanim zrobilem swoj download to musialem miec go na kompie to pakiet bezpieczenstwa UPC mi trul z komunikatem czy ma usunac wirusa ja nie hackuje ale robilem to dla ludzi

tak ogolnie to to jest idiotyczne skoro inni dostali bana na zawsze a koniu moze robic co chce

mozecie mnie minusowac ale to moje zdanie

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja mam pytanie co do hacka . Wszystko ładnie , pięknie . Ale irytuje mnie jedna rzecz . Włączam opcje " Gravity " , powszechnie zwaną "FlyHack" . Lecę w góre na np Fireteam. Podczas gry na blacklungu trzeba naprawic taką , że tak nazwe skrzynie . Co zrobić , aby powoli opuścić się w dół i ją naprawić. Nie chodzi mi o wyłączenie Gravity , bo gdy wyłącze to od razu padne . Proszę o szybką odpowiedź .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam pytanie co do hacka . Wszystko ładnie , pięknie . Ale irytuje mnie jedna rzecz . Włączam opcje " Gravity " , powszechnie zwaną "FlyHack" . Lecę w góre na np Fireteam. Podczas gry na blacklungu trzeba naprawic taką , że tak nazwe skrzynie . Co zrobić , aby powoli opuścić się w dół i ją naprawić. Nie chodzi mi o wyłączenie Gravity , bo gdy wyłącze to od razu padne . Proszę o szybką odpowiedź .

Nie wiem jak to jest w tym Gordonie , ale w innych jak pamiętam był to klawisz "x" lub "z"

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

tak ogolnie to to jest idiotyczne skoro inni dostali bana na zawsze a koniu moze robic co chce

mozecie mnie minusowac ale to moje zdanie

Ja robie co chce? pytałem o zgode na wstawinie moderata działu. jakby sie nie zgodził to bym nie wstawił. dostałem zgode więc nie wiem z czym macie do mnie problem

bluesygnatura.png

Signature by _Koniu

Opublikowano

Ja mam problem ; / nie działa mi ; / Wyskakuje albo error jakiś albo jak włączam CA to się wyłącza i pojawia się jakaś reklama CA....proszę o pomoc....

• Dodaj nową pozycję...