Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ciecie Sie Cf

Bauns123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich .:)

Mam problem z CF`em a mianowicie zrobilem format dysku zainstalowalem na nowo system pobralem crossfire od EterniaGames wszystko luzik instaluje sie , ale gdy wlaczam gre wchodze na server gra sie tnie mimo pingu 25-26 . Zainstalowalem sterownik do karty graficznej (Nvidia 7050/610i) i wlasciwie to nie mam pojecia dlaczego tak jest . Jesli ktos moglby mi pomoc to bardzo o to prosze a odwdziecze sie + i 5 czy jak kto woli :)

Opublikowano

To nic dziwnego : FPS jest odpowiedzialny za twojego "lagi". Im większy FPS tym płynniej chodzi ci dana gra (W tym przypadku CF). Ściągnij Gameboster, powinno pomóc.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

A najlepiej podaj parametry twojego komputera. Wcześniej, tj. przed formatem też Ci tak cięło?

Double Post przypadkowy,prosze o usunięcie któregoś.

Jeżeli pomogłem ,walnij +

Opublikowano

A najlepiej podaj parametry twojego komputera. Wcześniej, tj. przed formatem też Ci tak cięło?

Double post przypadkowy, proszę o usunięcie któregoś.

Jeżeli pomogłem ,walnij +

Opublikowano

Spróbuj oczyścić windows programami do usuwania błędów lub ściągnij game booster :P

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Może masz zawalony komputer zbędnymi programami użyj TuneUp Utilities 2011

2pacforsebul.png

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Zbieram -!!!

Istnieją Pliki Serverowe CrossFire Zobacz Spoiler

crossfire20090509203656.png

69555d1241954354-crossfire-online-server-files-pserver.jpg

Opublikowano

Słuchajcie. Jeśli miał formata to wątpie żeby miał syf na kompie..... A co do pingu i FPS'ów. Ping- im większy tym większe LAGI, FPS- im mniej tym mniej płynniej chodzi gra(tym więcej ŚCIN).

1288437915-U250279.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...