Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Wipeout "Wymiatacze"

NupBuster

"Wymiatacze"Wipeout w Polsce  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dobry pomys? ze strony TVN?

• TAK
      63
    • NIE
      13
  2. 2. Fajni "biegacze" ?

• TAK
      28
    • NIE
      15
    • Niektórzy
      28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypowiadajcie się

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Ale oczywiście ściągnięty. Co nie zmienia faktu, że jest bardzo śmieszne ;)

Ale i tak, to nie ma co się równać do wyczynów Japończyków, oni mają znacznie fajniejsze programy, kiedyś leciały na RTL2, sam widziałem nawet curling w ich wykonaniu, trzeba było trafić dziewczyną w bikini, do tej bazy, którą było dildo. Albo pierdzenie ludziom w twarz :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Będzie to trochę interesujące, lecz ściągnięte od Chińczyków/Japończyków z programu Viking.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Sorki, że przeklnę ale takich zawodników po**** dali... Ta aktorka chyba coś brała bo najpierw dziwnie tańczyła a potem kręciło się jej w głowie... ALE NA SZCZĘSCIE DALI POLSKIEGO BIEGACZA (który był w rezerwie -.- )

Głupota moim zdaniem, biegacz w rezerwie a aktorka jako główna, a ten z w11, czy tam detektywów to "rzal"

76561198014515809.png

Opublikowano

Według mnie dobry, program bawi a właśnie to jest na jego celu :P Tylko szkoda, że polacy nic nie potrafią wymyślić tylko ściągać od innych ;/

EMPTY :C

Opublikowano

Zabawny, nie powiem.

Ale i tak, to nie ma co się równać do wyczynów Japończyków, oni mają znacznie fajniejsze programy, kiedyś leciały na RTL2, sam widziałem nawet curling w ich wykonaniu, trzeba było trafić dziewczyną w bikini, do tej bazy, którą było dildo. Albo pierdzenie ludziom w twarz

Widziałem to :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Myśle ze to dobry pomysł.

Bo jak oglądałem amerykanską wersje to sie smialem =D

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

pomysł fajny

druzyny cienkie

i te zalosne komentarze prowadzących, z których tylko oni się śmiali

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Pomysł dobry ale szkoda że ściągnięty od innych . Najlepsze są te czerwone wielkie piłki . Viking wymiata , na eurosport2 leci .

Opublikowano

Tak, pomysł jak najbardziej dobry, ale jak wczoraj to oglądałem i słuchałem tych komentatorów to aż mi się odechciewało... Kijowe teksty, zły głos, nie pasują do tego programu.

Ale dobrze, że w ogóle jest polska wersja ;)

Opublikowano

zajebisty ten program da sie dobrze posmac :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

zajebisty ten program da sie dobrze posmac :)

No dokładnie :D

Ja to oglądam dla śmiechu :)

1328997611-U170772.png

Opublikowano

kurde nie moge sie doczekać nastepnego odcinka :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek, parę na YT z innych krajów i szczerze mówiąc następne już mnie nie ciekawią i jakoś nie mam chęci oglądać tego dalej. A pomysł sam w sobie dobry. Komentatorzy przeciętni.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Straszna bida, wszystko na siłe, nic śmiesznego, prowadzący sztywni.

Wersje japońskie i hamerykańskie kilkukrotnie lepsze, wystarczy odwiedzić YT by się o tym przekonać.

Opublikowano

Program fajny, ale sam chetnie z kolegami bym tam poskakal. Epicka zabawa.

Ekipa zje*ana. jakies przychlasty.

Opublikowano

Jak to oglądam to leje ze śmiechu... Jestem wielkim fanem tego programu od pierwszego odcinka :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...