Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Baza Danych Gatherer Do Herbalismu Na Patch 3.3.5A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Bardzo bym prosił o udostępnienie mi bazy danych z kwiatkami do addonu Gatherer pod wersję wow'a 3.3.5a. W bazie tej może się również znaleźć mining i skrzyneczki :) Jeżeli to w czymś pomoże, to dodam że gram na polskim prywatnym serwerze Sunwell. Addon posiadam, wiem jak się wgrywa bazę danych i proszę tylko o wstawienie jej :) Oczywiście będą +++(lub --- jak kto woli xD) i 5 też polecą. Proszę o jak najszybszą odpowiedź i z góry wielkie THX :D

Opublikowano

hmm ok, właśnie tam wbijam, mam nadzieję że będzie śmigać na 3.3.5a. Słyszałem, że jest różnica w położeniu skałek/ziół między globem a privami. Czy to prawda?

[edit] dałeś link do samego gatherera, nie do bazy danych

Legenda
Opublikowano

hmm ok, właśnie tam wbijam, mam nadzieję że będzie śmigać na 3.3.5a. Słyszałem, że jest różnica w położeniu skałek/ziół między globem a privami. Czy to prawda?

[edit] dałeś link do samego gatherera, nie do bazy danych

Dałem link do bazy danych także, masz tam napis GathererDB, i pod tym napisem jest dostępna do ściągnięcia baza danych.

Opublikowano
http://www.wowinterface.com/downloads/info11707-GathererDBWoWHead.html - tak jak mówiłeś.. prowadzi mnie to do tego linku z małym plikiem 50kb który nic nie zmienia w bazie danych gatherera. Moja baza danych od miningu i herbalismu (6k wpisów) waży 1,3mb więc coś jest nie tak. Jeśli to dla Ciebie nie problem, to możesz mi podać dokładny konkretny link do tej bazy danych która wg. Ciebie tam jest?
Legenda
Opublikowano

http://www.wowinterface.com/downloads/info11707-GathererDBWoWHead.html - tak jak mówiłeś.. prowadzi mnie to do tego linku z małym plikiem 50kb który nic nie zmienia w bazie danych gatherera. Moja baza danych od miningu i herbalismu (6k wpisów) waży 1,3mb więc coś jest nie tak. Jeśli to dla Ciebie nie problem, to możesz mi podać dokładny konkretny link do tej bazy danych która wg. Ciebie tam jest?

Tyle waży baza danych teraz.

Na tej stronie masz wyjaśnione krok po kroku jak to wgrać itp...

Poczytaj sobie komentarze jak nie wierzysz.

444 komentarze i we wszystkich pisze że to działa.

Opublikowano

Więc tak : zrobiłem wszystko co trzeba. Wgrałem TYLKO tą bazę danych i oto jedne z moich uwag : całe The Barrens jest bez kwiatów( to tylko jedna zonka bez żadnych kwiatów na mapie w której są kwiaty naprawdę ), baza liczy ok.7000 wpisów (mining+herbalism+treasure) co jest bardzo cienkie i nie jest nawet chyba połową tego co znajduje się w wowie naprawdę. Oczywiście + poleciał i 5będzie za starania, lecz mam wielką prośbę : czy ktoś może wstawić własną bazę danych, sprawdzoną, z której korzysta na patchu 3.3.5a ??? Bazy te znajdują się w pliku w katalogu z grą czyli przykładowo : C:\Program Files\World of Warcraft\WTF\Account\(nazwa konta)\SavedVariables\Gatherer.lua

Z góry wielkie dzięki ;)

Opublikowano

dobra, kolezanka z serwera wyslala mi swoja baze i mam juz lacznie 17k koordów, thx za pomoc, temat do zamkniecia.

P.S. moze wstawie swoja baze mining/herbalism/treasure ale jak bedzie dokladniejsza. Pozdro! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...