Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem ponieważ od jakiś 3 miechów mam blue screen-y albo komp bez tego się resetuje . Byla informacja że to od pliku win32k.sys . Jest on od sterowników karty dzwiękowej , usunełem go i tak mi się komp zjebał że nawet włączyć się nie chciał , zrobiłem formata przez tydz było ok i znowu to samo . Normalnie wkurwić się da nie mam siły do tego . Macie jakieś pomysły ? Bo ja nie mam żadnych ;//// . Zasilka była wymieniana jakiś miech temu . 400W dokładnie ma .

Normalnie HELP ME !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Może to powód niekompatybilnego sprzętu, albo coś w środku się zjebało.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

blue screen znika w ciągu 1 sek . Raz jest blue screen raz go nie ma ..... Miałem 20 blue screen-ów wciągu 1godz !!!!!! Normalnie nie wyrabiam...... ten kto się bardzo dobrze zna niech napisze do mnie na gg 6128014. Prosze normalnie ;D

Opublikowano

yyy no chyba nie . błędy wyskakują od 2 plików jak narazie zobaczyłem win32.k.sys i kmixer.sys .

Opublikowano

Wejdź w właściwości Ustawienia---> Zaawansowane --->Karta -----> Właściwości -----> Sterowniki -----> Aktualizuj sterowniki

Miałem to samo i jak to zrobiłem to pomogło ;)

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

odinstaluj całkiem sterowniki, vista i w7 same ściągają sobie sterowniki z update, w razie niepowodzenia instaluj tylko sterowniki a nie soft

jeśli masz możliwość poszukaj sterowników do płyty głownej najlepiej tych które daje zawsze producent

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Miałem ten sam problem po zainstalowaniu programu Alcohol, lecz po formacie komputer śmigał normalnie.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Zainstaluj Xp(najlepiej), poinstaluj sterowniki tylko te od producenta i jak będzie to samo to mi przychodzi do głowy:

1.Zjebany ram

2.Procesor sie nagrzewa:)

Jakbym pomyślał to bym wykminił więcej ale łeb mnie boli...:(

Opublikowano

Prawdopodobnie to była wina pamięci ram . Wyjełem 1 kość i śmiga bez blue screenów . Ale zobaczymy co będzie potem .

Opublikowano
1.Zjebany ram

Tzn? Uszkodzony? Jakby był to komputer raczej by się nie włączył ;) Wiem z doświadczenia...

Ma 3 GB RAM"u.. Ja mam 4 GB(3.75) i gry śmigają jak torpeda. Jestem pewien, że to nie wina RAM'u tylko nagrzewającego się procka. Odkręć obudowę i postaw jakiś wiatraczek żeby chłodził.

(Możesz polać na kompa kubeł zimnej wody :D - Szybko się schłodzi)

@pemo444:

Włóż tą kość i włącz komputer. Powiedz czy po włączeniu słychać z komputera "piknięcia".

Opublikowano

Ale raczej to była wina tego bo jak grałem w minecraft z 5min to odrazu blue screen , a teraz wyjełem kość i śmiga normalnie .

Opublikowano

Wirus , w pamięci ram :)

Format , całkiem format dysku i wszystko od nowa :)

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.