Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mu Online Global Setup

Darktimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, otóż mam problem z zainstalowaniem MuO Global chciałem po przerwie powrócić do gry, ale gdy zainstaluje mu i włączam update aktualizuje się do iluś % chyba 70 i

mam error i powiadomienie"Failed Downloading please set up mu online again".

Próbowałem, Ściągać inną wersje (aktualizuje się do tej w której jest Fail i dzieje się to samo), Z innej z stronki to samo, torrenty to samo dodam że próbowałem wyłaczyć firewalla i antyvira.

Może mi ktoś coś na to zaradzić dawno nie grałem w MuO a chciałbym znów pograć.

Problem rozwiązany pokaże wam jak go rozwiązać:

1.Odinstaluj Mu, usuń folder z resztkami.

2.Ściągnij CCleaner http://www.piriform.com (Skana nie ma, ponieważ jest to strona producenta tego programu.)

3.Wyczyść rejestr, napraw problemy.

5.Ściągnij FDM http://www.freedownloadmanager.org/ pomoże on sprawdzić czy pliki są pełne (tak dokładnie nie wiem na jakiej zasadzie to działa (Skana nie ma, ponieważ jest to strona producenta tego programu.))

6.Ściągnij Mu, jeżeli masz zainstaluj ja ściągałem z PlayMassive.de

7.Upewnij się że twoja przeglądarka akceptuje ActiveX.

8.Patrzysz punkt 4 i się śmiejesz ^^.

Mam nadzieje że komuś to pomoże.

Opublikowano

Na pewno się komuś przyda , +++ leci ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...