Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Istnieje program, czy jakiś test dzięki, któremu mógłbym sprawdzić czy mam zepsuty dysk twardy?? Jakiś tydzień temu w komputerze wszystko wymieniłem (płyta główna, procesor, zasilacz, karta graficzna, pamięć ram) oprócz dysku twardego. I właśnie od 3 dni pojawił się problem, gdy odpalam komputer czasem resetuje się ponownie, albo jak już siedze sobie np.: na necie to czasem pisze, że net nie dizała, chociaż działa.... i zawiesza kompa i resetuje go. Proszę o pomoc, bo to już któryś raz z kolei bedę musiał dać kompa dla informatyka do zdiagnozowania problemu... ;/

@down

Co proponujesz zrobić? Bo ja już nie chcem do nich wieźć tego komputera.... Dodam, że kolega miał podobnie i mówił, że mu dysk twardy zepsuł się wtedy. Bo jak zawiesza kompa to potem wyskakuja takie białe napisy na niebieskim tle, ale nie dam rady ich przeczytać bo po jakichś 3 sekundach komputer uruchamia się ponownie.

Opublikowano

jak działało wcześniej to widać teraz też działa, dziwie się że narzekasz na cześć która była sprawna a nie na to wszystko co masz nowe

coś w tym nowym jest uszkodzone albo źle skonfigurowane

poszukaj benchmarków na necie czy inne podobne programy ( google : testy komputera program darmowy )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png