Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Poszukuje Sponsora.

Wiczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukujemy sponsora, który sfinansuje VPS pod dobrze prosperujący serwer gry Minecraft. W zamian za fundusze proponujemy pozycję administratora na owym serwerze. Wielu graczy oferuje swoją pomoc finansową, więc sponsor nie będzie musiał płacić 100% kosztów utrzymania.

Serwer VPS Cena 129 zł

Parametry:

(ping 91.203.221.1)

250 GB dysku twardego

1000 GB transferu miesięcznego

2048 MB - gwarantowany RAM

3096 MB - maksymalny RAM

Procesor - AMD Phenom II X6 2.8 GHz

Dostęp do konta root (ssh)

1 adres IP

system opercyjny Linux

Obsługa Primary i Secondary DNS

Pełna codzienna kopia bezpieczeństwa

Wiecej info na gg: 10638942

Lub na PW

Dawaj delete.png bo dresami poszczuję!

Opublikowano

Wiesz co gościu, jesteś śmieszny. Nawet nie wyskakuj ze swoimi ofertami 12-15 latku bo wiadomo że nikomu się to nie opłaci. Nawet pewnie nie umiesz zrobić zwykłego forum serwera na darmowym hostingu...

Opublikowano

Wiesz co gościu, jesteś śmieszny. Nawet nie wyskakuj ze swoimi ofertami 12-15 latku bo wiadomo że nikomu się to nie opłaci. Nawet pewnie nie umiesz zrobić zwykłego forum serwera na darmowym hostingu...

Szkoda mi z tobą zaczynać temat, bo bym przegrał ludzie tacy jak ty na tak niskim poziomie ściągają ludzi na swój poziom, a później niszczą doświadczeniem. Nic o mnie nie wiesz i od dzieci mnie wyzywasz człowieku to 21 wiek ! ogarnij się, a i co do hostingu widziałem parę tematów, że ludzie chcą postawić serwer, lecz np nie potrafią, a co do forum to nie ja to robiłem chciał ktoś zrobić to zrobił nie broniłem, na przyszłość dowiedz się wszystkiego później gadaj, a i błagam nie odpisuj mi już bo temat z tobą zakończyłem.

Opublikowano

ma chęci ty tylko na gotowe czekasz

za wysoka sygnatura

Opublikowano

WHAT?! 3gb ramu.?! Przeciętny komputer którego kupujesz teraz ma 4 gb.! Więc nie opłaca Ci się kupować...

Lunix?! Bukkiti nie chyba nie działa na lunixsie.!

Stawiałeś kiedyś serwer?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

WHAT?! 3gb ramu.?! Przeciętny komputer którego kupujesz teraz ma 4 gb.! Więc nie opłaca Ci się kupować...

Lunix?! Bukkiti nie chyba nie działa na lunixsie.!

Stawiałeś kiedyś serwer?

człowieku, czy ja mówię o bukkit'cie? Ja mówię o Hey0 134, a miałem dużo serwerów i mnie nie pouczaj, ponieważ chcę postawić serwa na ok 15-20 osób 2 gb nawet by na tyle spokojnie starczyło więc...

Opublikowano

Heh... ,a mnie administrator własnie tego serwera (byłem tam adminem) zbanował, ponieważ pozwoliłem na budowę ratusza... Ogółem serwera nie polecam ze względu na administratora lecz ze względu na graczy - owszem.

sR7VM.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Zakaz szukania sponsorów na MPC.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...