Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno X-Boxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zależy od kabla.

ja kupiłem na allegro jakiś kabel mając nadzieję, że będę miał fajną jakość itd. ale zawiodłem się... kabel za 10zł i potrójny ekran...

zależy jak trafisz, mój kumpel kupił jakiś też za 10zł, wygląda na takiego "dziada", ale jakość wyśmienita.

jak już mówiłem, zależy jak trafisz. możesz kupić za 10zł i będziesz miał mnożony ekran, możesz kupić za 10zł i będziesz grał w HD bez żadnych problemów.

ale mimo wszystko polecam Ci podpięcie xboxa do telewizora. jak masz jakiś 42" albo więcej, naprawdę super się gra, bez porównania z monitorem.

Opublikowano

nie kabel myślałem kupić za około 30 zł. Ale spotkałem sie z opiniami ze x-box na monitorach dużo traci lepiej grac na zwykłych telewizorach. I mi sie kompletnie pomieszało w głowie :D

Opublikowano

zależy od kabla. ustawiasz sobie potem najwyższa rozdzielczość bodajże 1920x1200 i grasz, jak będziesz miał porządny kabel to nie będziesz wybrzydzał ;)

ale faktycznie, niema porównania między monitorem, a nawet najzwyklejszym, dużym, kineskopowym TV :D

Opublikowano

tanio, ale tak: używana, 15 dni gwarancji WTF ?!.

na zewnątrz może wygląda ładnie ale co jest w środku to nie wiadomo, 15 dni !? szok.

ja nigdy nie kupuję takich rzeczy przez allegro, nie mam zaufania, chyba że jest opcja odbioru osobistego to można wszystko sprawdzić itd. nie wiem, rób jak uważasz, lecz czytając komentarze nie ma się czego bać, ale ja i tak jeżeli chodzi o takie pieniądze to trzymam się z dala od allegro ;)

Opublikowano

Na telewizorze zawsze się będzie lepiej grało.

40", 42" cale Full HD i już będzie super. Jakimś porządnym HDMI X'a podłączasz do TV i jedziesz ;)

Monitor, który podałeś z tego co widzę nie jest Full HD, więc na pewno będzie się grało gorzej niż na TV- niższa jakość, wolniejsze odświeżanie.

Jeżeli chodzi o X'a to również trzymałbym się z dala od allegro w tej sprawie, można już dość tanio kupić premium/arcade chociażby w MediaMarktcie- nówka z gwarancją. Ceny są różne, ale przeważnie bardzo dobre- dodatkowo jest możliwość kupienia konsoli na raty ;)

Polecam TV 40", 42" i X360 nówkę, nawet jeśli nie masz kasy na TV to polecam dozbierać bo naprawdę warto w to zainwestować :)

Opublikowano

no tak tez bym wolał nówkę ale za 600zł nowego nie kupie :( chyba ze jakiegoś Arcade ;/

up@ tv mam ale nie u siebie w pokoju :( a w nocy nie ma co liczyć u mnie na tv :D

Opublikowano

moze jednak i nowe lepsze ale skąd później kasę na gry brac :D wiecie o co chodzi :D gwarancja jest pewnie na 2 lata. a kupując używanego po miesiącu robisz z nim co chcesz :)