Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Goliath Usa

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykład prostego skryptu do programu Wicked Patcher, który zamienia nam statek na taki:

post-61988-0-02729200-1297532725_thumb.jpg

Wystaczy, że wypakujecie paczkę na pulpit, włączycie program WP663f.exe, proxy i multi injector (jest ustawiony na google chrome) powinny być włączone, jeśli nie - włączcie je, zminimalizujecie program i włączycie dark orbit przez google chrome.

Link do programu :

http://www.speedyshare.com/files/26828917/WP667F.rar 

Skan :

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e16c48226cb895293bff64f4219c197854ff083d219e93eff17bd713892085e4-1297533652 

Skan zawiera "wirusy" ponieważ jest to injector. Tak naprawdę, nie ma tam żadnych wirusów, jednak pobieracie na własną odpowiedzialność...

Enjoy!

Opublikowano

Ehh... Ja nie stworzyłem tego skryptu. Ja go tylko udostępniam na tym forum i sam go zuploadowałem i zeskanowałem ;) A taki design był dostępny na serwerze USA i dlatego taki jest w skrypcie ^^

Opublikowano

Ehh... Ja nie stworzyłem tego skryptu. Ja go tylko udostępniam na tym forum i sam go zuploadowałem i zeskanowałem ;) A taki design był dostępny na serwerze USA i dlatego taki jest w skrypcie ^^

a jednak coś mi nie działa ...

przechwytywanies.jpg

JA

Opublikowano

Tak, to jest tylko i wyłącznie wizualne. Zaraz biorę się za kolejny tutorial. Dzięki tamtemu skryptowi możemy ustawić sobie statek, rangę, zrobione wrota, ilość dronów jakie chcemy. Jednak na garenie NIE DZIAŁAJĄ statki których tam nie ma, np. designy za 250k uri. Po prostu gra się nie wczytuje.

Opublikowano

Tak, to jest tylko i wyłącznie wizualne. Zaraz biorę się za kolejny tutorial. Dzięki tamtemu skryptowi możemy ustawić sobie statek, rangę, zrobione wrota, ilość dronów jakie chcemy. Jednak na garenie NIE DZIAŁAJĄ statki których tam nie ma, np. designy za 250k uri. Po prostu gra się nie wczytuje.

mógłbyś wytłumaczyć czemu wyskakuje mi błąd o którym wspomniałem wyżej ?

(włączyłem darkorbit mimo błędu i nic mi nie zmieniło)

JA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...