Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Poszukuje Fishbota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio od nowa zacząłem grać w metin2 mam 63 lvl woja body i chce mu zrobić jakieś eq na przyszłe lvle (70+).

A widząc po tym jak ceny małż wzrosły zabrałem się za łowienie lecz jak wiecie jest ciężko 2/3h spędzone by wciskać spacje ... Przesada no nie ? Tyłek boli jak cholera ;p

Więc szukam działającego fishbota i dosyć dobrego ;) Jak możecie polećcie mi jakiegoś będę bardzo wdzięczny ;)

Będą + lub - jak to woli i 5 ;)

Opublikowano

Dzięki lecz wykrywa wira wiem, że to injector ale trochę się boje czy to jest zaufane ?? Oczywiście +'sik dla pana ;)

Opublikowano

Dzięki lecz wykrywa wira wiem, że to injector ale trochę się boje czy to jest zaufane ?? Oczywiście +'sik dla pana ;)

Plik jest w 100% bezpieczny, może jakiś słaby AV. wykrywac wirus'a, ale nie groźnego ;).

Autor poradnik'a jest zaufanym użytkownikiem tego forum, więc nie ma obawy, że stracisz konto.

Opublikowano

No rób rób, jak chcesz stracić konta :( wielu osobą HS wykrywa i bany popadały :(

Jeżeli takowe osoby poprawnie zablokowały HS. nie dostały bana.

Za jakiegokolwiek bota /cheata /hacka możesz dostać bana.

Ale utrata konta, na czyjąś własność jest mało prawdopodobna w tamtym poradniku, ponieważ skan mówi sam za siebie.