Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nowy Wallhack Do Call Of Juarez

Sasiad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich . Na wstępie chciałbym napisać że kompletnie nie wiedziałem gdzie napisać ten temat dlatego prosiłbym o przeniesienie go do odpowiedniego działu. A teraz opis mojej prośby : otóż grając sobie dzisiaj w call of juarez multiplayer widziałem jak pewien gracz grał na wallhacku nie byłoby w tym wallhacku nic szczególnego gdyby nie to że on miał go jakiegoś innego niż ja gdyż mój wallhack posiada tylko opcję przechodzenia przez ściany a na mapie np. FortStanton (chyba tak się to pisze) po prostu spadam w dół. Ale jego hack był inny on mógł sobie skoczyć na sam dół mapy następnie skakać do jakiego tylko chciał miejsca mógł wskoczyć obok pokoju i ogólnie wyglądało to tak jakby on latał . I teraz jest moje pytanie czy ktoś wie jaki to mógł być hack ? Jeżeli wie ktoś co to jest to bardzo prosiłbym o link lub chociaż nazwę hacka.Oczywiście szukałem na forum ale wszędzie ten zwykły WH .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ekhmm... a ma to COKOLWIEK wspólnego z counter strikiem? COKOLWIEK?

(inne FPP) żeby nie było ;]

przepraszam za spam...

shoob.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...