Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O L96A1

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie czy może Wy wiecie jak tą snajperka się strzela ? Chodzi mi o wskazówki bo ona nie należy do najcelniejszych i jak celuje w środek gościa to strzał trafia obok niego ... wkurwić się idzie. I dlatego się pytam Was czy umiecie nią strzelać profesjonalnie i podzielić się wskazówkami odnośnie celowania. L96a1 jest dobra na krótkie dystanse ale na długie to że tak powiem ' gówno ' nie celuje tam gdzie ma celownik.

Odpowiedzi wynagrodze

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

No zgodzę się z tobą. ;/

To zależy od szczęścia , raz trafi , raz nie. Nawet jakbyś wycelował w środek ciała.

Wydaje mi się również , że to wina recoila , gdyż jak szybko strzelasz to celownik nie zdąży powrócić do pełnej stabilności.

Mam ją na perma i to samo znosze ;x.

Opublikowano

tez mam ja na perma i dobrze mi sie strzela jak ktos biegnie strzelam z wyprzedzeniem az ktos biegnie i go zabiajm co do osoby ktora kampi to strzelam

w ramie i zabijam przeciwnika ale to prawda nie jest zbyt cela ale ja tam lubie

Opublikowano

jak nia strzelasz to staraj sie zatrzymac i zrobic szybkiego scopa mi sie udaje

jak sie bedziesz poruszal to masz 80% ze nie trafisz ja staram sie nie poruszac i szybko namiezac i wiare mi to wychodzi z niej sie da zrobic unbe++ tylko musisz sie postarac ja juz ze 4 razy zrobilem xDD

tylko zawsze se nie nagram

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę

d(-_-)b

http://i39.tinypic.com/j64nec.jpg

Opublikowano

Szybkiego scopa ?, mu chyba chodzi o quickscop'a..

No , ale trzeba się nauczyć grać z quickscopem. ;)

I tak jest najlepiej , bo tylko nuuby grają no scop. ;x

Opublikowano

Toooooś zaaaaaaszalał...

Bo akurat tylko ja przybliżam i pół godziny celuję... -,-

Quickscope jest to manualny tryb strzelania bez przeładowań.

Polega on na zmienieniu ze snajperki po oddaniu strzału np. na nóż i spowrotem.

W ten sposób unikamy nieco dłuższego przeładowania.

Oczywiście należy się przy tym poruszać , gdyż to jest tryb na bliski , niecelny kontakt.

W innym razie przeciwnik ma ułatwiony cel.

Jest to zbędne dla osób , które nie są zwinne w palcach i na ogół xD.

Opublikowano

dokładnie zgodzę się z up@ mam tak samo ale ja mam metodę z papierkiem na środku ekranu

biorę snajpę przybliżam przykleja na środek celownika snajpy i biegam jak papierek na środku kolesia strzelam 90% zabijam.

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

A ja się z wami UP nie zgodzę.... Minimum angielskiego...

Quick = szybki/szybko

Scope = przybliżenie

Więc QuickScope to jest szybkie przybliżenie a nie zmiana na nóż i spowrotem...

Zmiana na nóż i z powrotem nazywa "FastSwith" - czyli szybka zmiana...

NO-SCOPE jest dla nóóbków którzy nie umieją QuickScope (lub 2 nazwa "FastZoom" )... NS - jest bardzo niecelne, nadaje się tylko jak jesteś pół metra od przeciwnika. Za to z QS/FZ trafisz nawet na 2 koniec mapy bo sniperka nabiera pełnej celowności...

Zauważcie to że strzela dopiero jak nicki ludzi mu się na czerwono podświetlą... Oznacza to że są na środku celownika - tzn wirtualny celownik.

Polecam to - aktualnie z clanem gramy tylko Sniperkami dla nauki ;]

OnlySniper najlepiej na rattlesnake i junk flea ;]

Na bardzo duże mapki polecam Tłumik S1 - który daje bardzooooo dużo celowności = zasięgu. Na junk flea polecam S3 bo się po prostu bardzo fajnie strzela.

Oraz obowiązkowo magazynek +4 naboje.

PS. Jak mi sniperka nie dosięgnie gościa to z XM-8 go ściągam nie wiem jakim cudem xD

Opublikowano

Widze translator rlzz...

"FastSwitch" , "FastZoom" ładnie , ładnie. Tylko , jestem ciekaw gdzie to przetłumaczyłeś lub kto ci złączył te 2 słowa.

Mam nadzieję , że Cie ktoś zrozumie pod tym co napisałeś nie na temat... , pod twoim słowniczkiem..

Opublikowano

Broń ta nie jest celna >>

one jest dobra na sniper only na bliskie odległosni , lecz w dalekich się nie sprawdza

już bardziej celny jest Dragunov

mysle , iż znalazłeś odpowiedzi na swoje pytania

zamykam

1354406725-U90533.png

created by me

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...