Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który Komputer Wybrać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar sobie kupic nowego kompa lecz mam dylemat który wybrać mam juz pare upatrzonych tylko niewiem który najlepiej wybrać.Poradźcie mi jeżeli możecie.

Który z nich jest najlepszy:

To jest ukryta treść, proszę

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nie kupuje się z allegro, za pół roku ci się spali i będziesz narzekał :)

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

a tobie pewnie się spalił czy po prostu powtarzasz jak papuga bo tak usłyszałeś ?

zresztą czym się różni komputer kupiony przez allego od tego samego komputera kupionego w tym samym sklepie ?

1 nawet by uszedł , jednak polecam kupić jak najbliżej miejsca zamieszkania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...