Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzy Problem ( Komputer)

neex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam dosc duzy problem z komputerem. Dokladnie z laptopem. Gdy naciskam przycisk odrazu mi wyskakuje "jak uruchomic " czy jakos tak. mam do wyboru 3 tryby awaryjne , oraz uruchom normalnie. Np klikam uruchoom normalnie wszystko idzie dobrze do momentu. Kiedy mi sie laduje czyli taki pasek pod logiem XP. Przeleci 3 razy a za 4 zatrzymuje sie na srodku. I cofa mnie do wyboru jak urochomic windows;( plis o pomoc wgl nie wiec o co chodzi. ( mam tak od wczoraj okolo godziny 22 sie zaczelo. Bd + i -

Teraz pojawilo sie niebieskie pole i cos tam czemu komp sie nie wlączyl . Na dole cos bylo takiego STOP 0X000000ed ( 0x84a81900, 0 xc00000000,0x000000,0x000000000--- co to moZE BYC?

prosze nie zamykac.

Jak mozesz daj +

Opublikowano

Ja raz tak miałem jak mi dysk się spalił :( A raz jak pliki z windowsa były delete :P Zrób re-instal systemu może bd GIT a jak nie to nie wiem :(. Daj minusa jak możesz :)

Opublikowano

A co hacki się ściągało ?

Ja miałem kiedyś blue screen of death to jest chyba to samo co ty masz i mi za działał komp po 4 godzinach.

Wystarczy tutaj przywracanie komputera z czasu z przed dnia bądź dwóch dni i powinno ci to za działać

Pozdrawiam

Opublikowano

dzięki all za pomoc;) okazalo sie ze usunolem cos :) w menadzeże zadan;) przywrocilem system 3dni wczesniej

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Jak mozesz daj +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...