Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Mod : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za dokładnie 3-4 dni zostanie wprowadzony wraz z patchem nowy mod!

Mod w którym zadaniem graczy będzie ubijanie botów (zombi,Mutantów nie wiadomo dokładnie co z8games wybierze)

Pomysł był mojego kumpla napisał do supportu z swoim pomysłem dostał odpowiedz że pomyślą ja mu tłumaczyłem ze to będą mieli w dupie i nie wierzyłem koledze że to zakceptują bo mówiłem mu że będzie gra się bugować i będą lagi a boty głupie ; p...

Oraz zostanie wprowadzona Polska flaga do Fun Footbaals flag także prośba mojego kolegi : )

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ps.

Zapraszam do klanu WhiteEagles

są 3 miejsca wolne na vice zostań już teraz VICE : )

Wymagania:

1. Mieć działający mikrofon (jeżeli komuś się popsuł rozumiem. Kup nowy jak najszybciej)

2. Ratio powyżej 1.2+ (ratio liczymy kill/death)

3. Wiek: 13+ (wyjątki)

4. Musisz złożyć podanie na stronie Z8Games oraz na stronie internetowej.

5. W podaniu podać swoje GG.

6. Ranga Staff Seregant

7.Wymagany skype :)

Oferujemy:

- Częste mecze klanowe,

- Klan aż do końca gry, możesz odejść tylko sobie nie myśl że nam robisz łaskę,

- Miło spędzony czas,

- Wymieniamy się bronią :) (Naprawdę z wielu broni sobie postrzelasz :>)

- Każdy ma prawo wypowiedzi swojego zdania (być mozę wpłynąć na klan),

- Konkursy klanowe(np.1 vs 1, wymyślanie taktyk itp.),

- Szacunek,

- Koleżeństwo,

- Kultura,

I co najważniejsze zabawę klanówy gramy kiedy nam się podoba nie ma tak jak w innych klanach że nie ma lidera nie gramy : )

Link: http://clan.z8games.com/clanstat_cf.aspx?guildid=50426

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Tak, kurwa napewno napisał masz dowód ? Weżcie autor chce sie pochwalic ze ma kolege i jest fajny zeby wiecej os. do klanu weszło ;^^

Opublikowano

ja moge dojść do jego clanu . Spełniam wymagania .

Dojde pod warunkiem że nie ma tam dzieci ktore mowią piskliwym głosikiem !!

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Nie ma wyleciały : ) i zrobiły swój Warning.eXe

Sorce możesz nie wierzyć ale to on wysłał :) ale on miał pomysł taki żeby zrobili 1k=2k zombi ja mu mówiłem że ludzie gdzieś wglitchują i wygrają : ) i mu tłumaczyłem że nie wezmą tego nie wystarcza ci dowód że on ja i paru innych osób z naszego klanu wiemy o patchu a ty nie? dlatego że dostał kopertę w której oni mu napisali że wprowadzą to za 3-4 dni :) aha a nazwa moda Savior mode :P lub Hero mode zobaczymy co wybiorą propozycje nazwy moda też by Cielus aha dowodem będzie to że jak dostanie coś za pomysł to wbije na jego konto i ci się tym pochwale : )

Kto wieży ten wieży kto nie to nie proste? to nie reklama klanu ja napisałem pomysł żeby zrobili nowego charactera (Marinsa) ale mi odpisali że wprowadzą ale nowego a tu się dzisiaj dowiaduje że jakiegoś comandosa więc ludzie ! piszcie swoje pomysły może akurat twój zostanie zakceptowany!!!

2w4gxes.jpg

Opublikowano

PO 1 ... to nie twój kolega to wymyślił ...

PO 2 ... Pomyśł jak i patch został wzięty od japońców ...

PO 3 ... to nie miejsce na temat by ktos dołączył do clanu

PO 4 ... zapostowałem tą informacje jak i screeny + dokłady opis ... WIEC MOZE JA DOSTAŁEM TĄ KOPERTE ...

PO 5 ... Nie kłam

Opublikowano

Savior mod to jest ten z rambo a to z botami to challenge mode. A ten challenge jest fajny sam gralem na chinskim sa nawet zombiaki z dragunovem ^^.