Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmowy O Wszystkim :D

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Siema siema o tej porze kaszdy fyppic moze :D

Co tam?

Opublikowano

Czemu ludzie z klanu uciekaja, rozumiem ze slk was bije ale 4 dni to mozecie botka puscic albo latac tak jak ja po bitkach tylko. UBILEM TURASA Z TSK :D ^.^ a ja fullki nie mam i tylko 2 pp.

zbyt duża sygna

Opublikowano

prawie 1 ubilem ale podlecial jego kolega i mnie dobil :/ jak zlapiesz pojedynczego cwaniaka to jak psa ubijesz.

zbyt duża sygna

Opublikowano

siemka mam pytanko nie wiem czy mogę tu pisać ale chodzi mi o to czy udo bot będzie mi chodził jak włączę tryb uśpienia od razu powiem że nie jestem orłem w tych tematach wiec nie wiem:(

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Mam takie pytanie używałem jednego bota na pl3 miałem do 20k uri na dzień teraz używam innego na garenie i max do 15k uri na dzień.

Więc moje pytanie jest takie od czego to zależy od serwera , ilości botów , używanego bota czy jeszcze czegoś innego i jak myślicie wruci uri hack ?

Z góry thx :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Boncki, pojeb*** cie? Oni i tak bija kazdego!

A tak wogle to JUST od nich dzisiaj stracil tytul. Jak lataja te OIO, to go ubili :D

I SLK z 1-8 musialo zwiewac!

Opublikowano

Hmm... Niech zgadne

Wjebać się do SQL czy czegoś co tam używają jako baza danych i pozmieniać wartości :P ?

zakaz handlu

Opublikowano

Bierzmy telefony i róbmy dotacje na ten jakże ubogi serwer ... Szkoda kasy na coś takiego

zakaz handlu

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nubki, dawajcie kase, bo garena gada wlasnie o tym by kupic update az do hightech (HighTech, ECO, UBR, i kilka innych)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...