Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fms Vs Nimfa

Co wybrac?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wybrac do expa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec co bedzie lepsze.

Fms 35% sr +9 kd +3 potwora i +3 krytyka

czy

Nimfa +9 kd +4 krytyka,przeszywki i potwora ?????????

Mozna glosowac w ankiecie ;)

Opublikowano

Jeśli włożysz do Nimfy +9 krytyka ,przeszywki,potwor to napewno nimfa będzie lepsza do expa

A jeśli tak to zależy od postaci jak np body to nimfka a jak sura to fmsik ;):D :D

Opublikowano

nimfa +9 ma takie dmg jak fms +9 sr 38 % to i to bez kd to chyba juz wiesz co ? a dodatkowo nimfa o 12 % szybsza jak sie nie myle

76561198017353072.png
Opublikowano

nimfa +9 ma takie dmg jak fms +9 sr 38 % to i to bez kd to chyba juz wiesz co ? a dodatkowo nimfa o 12 % szybsza jak sie nie myle

Moja postac to WP

Opublikowano

Stanowczo Nimfa +9.

Ew. Włóż później w nią jakiegoś kd.i będzie good.

Odradzam zamieniania nimfy na fms, chyba że fms 40%+ kd .

Imho. tu też nimfa byłaby lepsza.

Opublikowano

Na razie mam fms samego, mam 63 lvl.

A moze lepszym wyjsciem bylo by poczekanie do 75 i zrobic jakiegos zatrutego na 6 i dodac kd?

Ile musial by miec zatruty zeby byc lepszym od nimfy?

Opublikowano

Na razie mam fms samego, mam 63 lvl.

A moze lepszym wyjsciem bylo by poczekanie do 75 i zrobic jakiegos zatrutego na 6 i dodac kd?

Ile musial by miec zatruty zeby byc lepszym od nimfy?

Zależy jakie u Ciebie są ceny na serwerze.

Jeżeli uda Ci się złapać jakiegoś zatrutego z wysokimi ŚR. to owszem.

Fms nie jest najgorszy, ujdzie z takim nabić 75[szczególnie że sura wp].

Zainwestuj, porób parę reklam na SM. i kup pierścień expa, i inne duperele.

Wbij 75, i zmień na zatrutrego, ale z 62 do 75 jest jeszcze kawałek drogi.

Opublikowano

Żeby zatruty był lepszy od nimfy musiał by mieć śr 20+ (wiem bo sam się zastanawiałem i testowałem).

Opublikowano

Nimfa i ten FMS sr 35% mają porównywalne DMG, ale w Nimfie masz lepsze KD i ma szybszy atak. Bierz Nimfę.

Opublikowano

Nimfa oczywiście dla bodyego i BM a jeżeli grasz WPkiem no to jednak FMS bo wp głównie z konia. Testowane już wiele razy.

@UP. Ty chyba nigdy 70 + nie miałeś chyba że na prv. Penetra do expa jest potrzebna bo nic innego nie wbijesz... powtórki ? mueh proszę Cię. Ja normalnie biję w metka 1.3k krytyk 2.6-2.7k a z penetrą 1.9k. Nie mów że penetra nie jest potrzebna do expa, bo zwyczajnie się nie znasz. ( popatrz na swój nick )

Opublikowano

Nimfa oczywiście dla bodyego i BM a jeżeli grasz WPkiem no to jednak FMS bo wp głównie z konia. Testowane już wiele razy.

@UP. Ty chyba nigdy 70 + nie miałeś chyba że na prv. Penetra do expa jest potrzebna bo nic innego nie wbijesz... powtórki ? mueh proszę Cię. Ja normalnie biję w metka 1.3k krytyk 2.6-2.7k a z penetrą 1.9k. Nie mów że penetra nie jest potrzebna do expa, bo zwyczajnie się nie znasz. ( popatrz na swój nick )

Ty chyba nigdy nie miałeś 30 +

x

Opublikowano

Nimfa lepsza od FMS'a.Skoro masz w niej kd+4 to nimfa o wiele lepsza do exp'a , ma 3 sloty na kd a nie 2 jak FMS.

PS : Można wiedzieć na jakim poziomie czarowane ostrze ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...