Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Opłaca Się Kupić Te Konto ;) ?

SaperMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;) Gościu ma do sprzedania konto FULL ELITE na global(1) 17 lvl prawie 18 ,ranga Major , Design Venom (za 170 zł) oraz all oprócz tych za 170 innych. Gościu chce za konto 190 zł . Opłaca się kupować czy nie ? Proszę o opinie ekspertów :)

reflink

Opublikowano

PP oraz SkyLab podaj, bo to kluczowe :)

Wcale nie to jest najważniejsze.

Dowiedz się czy konto było botowane. Ale tego niestety nie sprawdzisz.

Całkiem możliwe że gościu chce sprzedać teraz to konto bo być może było botowane, i boi się że podczas najbliższego sprawdzianu który podobno zacznie się znów 15 lutego może je stracić.

Znam takich co kupili konta, a kilka dni później zostały zablokowane podczas pamiętnej akcji w styczniu. :)

Cóż, może się mylę i gość jest uczciwy, ale ostrożność bym zachował.

Opublikowano

Nie opłaca.

ja sprzedawałem 17 lvl na GE1 z add-onem i kilkoma wrotami na bazie, FE oczywiście + vega prawie FE na PL1 za 180 zł ale nikt nie chciał kupić... moze i drogo ale nigdy na nim nie bociłem, po za tym wtedy HT nie było ani tych nowych designów.

Za to co on oferuje, jeśli nie ma minimum 16 pp dałbym maksymalnie 150 zł.

A ten design to pic na wodę, jest gówno warty, nie patrz ile kosztuje tylko na to co daje.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

wiesz czasami "odkupienie" konta to jest wyrzucenie kasy w błoto ,taka prawda niekażda osoba która "sprzedaje/oddaje" konto wszystko ci powie to tak jak mamy z kupnem auta

"Panie było bite ?

Nie , żona jeżdziła tylko nowe opony są tak to wszystko ok " Tak można mniej więcej to opisać

Opublikowano

Dziękuję za informację oraz za wypowiedzi,

Jeżeli możecie dajcie link download do najlepszego bota wdłg was do DarkOrbit :P

reflink

Opublikowano

Witam ;) Gościu ma do sprzedania konto FULL ELITE na global(1) 17 lvl prawie 18 ,ranga Major , Design Venom (za 170 zł) oraz all oprócz tych za 170 innych. Gościu chce za konto 190 zł . Opłaca się kupować czy nie ? Proszę o opinie ekspertów :)

Według mnie się opłaca, bo jest tam sam design warty 170 zł, a koleś chce za konto 190 zł, więc gdyby nie miał designu chciałby 20 zł????? NIE -.-

sygnaturakill.png
Opublikowano

Według mnie się opłaca, bo jest tam sam design warty 170 zł, a koleś chce za konto 190 zł, więc gdyby nie miał designu chciałby 20 zł????? NIE -.-

Nie ma to jak odkopac temat :) Konto i tak pewnie juz sprzedane jest xD

Opublikowano

kiedy się sprzedaje to się nie przelicza wydanego uridium/pieniędzy w grze na cenę.

nie ważne czy ktoś wyda 10 tys. i sprzeda za 200 zł, lub ktoś nic nie wyda a sprzeda za 250 zł.

Design można za uri kupić, a tak po za tym to on nic specjalnego, dobrego - nie daje. Pic na wode.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...