Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pb Ban 80599

polackk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do graczy BFBC2 używających płatnego AA, czy dalej lecą bany o sygnaturze 80599? Z tego co wiem to helios nie mógł sobie z tym wczoraj poradzić a jak jest dziś? Odczekać jeszcze jakiś czas grając bez AA?

JOUTUBE Ty na pewno wiesz ;>

I o co w ogóle chodzi z tymi banami? :D PB patrzy w logi czy co? Nikt nie był w stanie mi wczoraj tego wyjaśnić na AA irc.

//edit

Zapomniałem dodać [Q] w temacie za co przepraszam i zarazem proszę mnie poprawić.

Opublikowano

Pytanie do graczy BFBC2 używających płatnego AA, czy dalej lecą bany o sygnaturze 80599? Z tego co wiem to helios nie mógł sobie z tym wczoraj poradzić a jak jest dziś? Odczekać jeszcze jakiś czas grając bez AA?

JOUTUBE Ty na pewno wiesz ;>

I o co w ogóle chodzi z tymi banami? :D PB patrzy w logi czy co? Nikt nie był w stanie mi wczoraj tego wyjaśnić na AA irc.

//edit

Zapomniałem dodać [Q] w temacie za co przepraszam i zarazem proszę mnie poprawić.

Po ostatnim skanowaniu też dostałem guidbana VIOLATION (AIMBOT) 50369 od PB za platnego AA teraz to co się dzieje z platnymi i nie tylko od heliosa admini piszą undetect a AIMBOT #50120 z AA nadal obowiązuje

ja wczoraj poczitowalem i nie dostalem ale transferu żołnierza również nie robiłem tylko nowy key + nowy email

narazie się wstrzymuje aż sie coś wyjaśni bo chyba nawet heliosa to przerosło :)

P.S. wczoraj tylko na samym WH wbijałem KD ~60/3 więc czitów coraz mniej :D

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

PB patrzy w twoj monitor tak zwany PB screenshot :D

a jak chcesz grac na cheatach to wypierdalaj do coda bo w BFa na cheatach dlugo nie pograsz :)

GunzAlex.png
Opublikowano

Ten ban o którym piszę dostaję się za wh więc wiesz ;P

śmiało można czitować po wczorajszym 3 x update PB AA już to nie dotyczy Helios sobie poradził :rolleyes:

Friday 12.03.2010 [10:15AM]

Version 1.815 of the PB Server for BC2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.

Thursday 12.02.2010 [5:30PM]

Version 2.261 of the PB Client for BC2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.

Wednesday 12.01.2010 [11:30AM]

We have confirmed that some of the kicks for violation numbers 132110, 132352, and 132322 made during the past few hours were caused by something other than the presence of a cheat. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt and not ban players for these violations.

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

śmiało można czitować po wczorajszym 3 x update PB AA już to nie dotyczy Helios sobie poradził :rolleyes:

Friday 12.03.2010 [10:15AM]

Version 1.815 of the PB Server for BC2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.

Thursday 12.02.2010 [5:30PM]

Version 2.261 of the PB Client for BC2 has been released to our PB Master Servers for auto-update and to our website download page. This is a maintenance release.

Wednesday 12.01.2010 [11:30AM]

We have confirmed that some of the kicks for violation numbers 132110, 132352, and 132322 made during the past few hours were caused by something other than the presence of a cheat. We encourage server admins to give players the benefit of the doubt and not ban players for these violations.

Ciekawe na jak długo -.- Czekamy więc do kolejnej wtopy ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...