Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymagania gry

perkoz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Devil May Cry 4 jego wymagania to :

Wymagania minimalne:

Procesor: Intel Pentium 4 3GHz lub jego odpowiednik AMD

Karta graficzna: GeForce 6600 z 256MB pamięci RAM

RAM: 512MB dla Windows XP i 1GB dla Windows Vista

HDD: 8GB wolnego miejsca

System operacyjny: Windows XP/Vista

mój komputer to :

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+

2.21 GHz,2.00 GB RAM

Karta Graficzna: ATI Radeon X1550 Series

W grze pozmieniałem na słabe wymagania i gra ostro się ścina komp spełnia wymagania gry co jest że tak się ścina

Opublikowano

Pewnie masz stare(lub nie masz?) sterowniki do karty graficznej, procek tez nie najwyzszej klasy :D komp moze bc tez zamulony, ja bym zrobil formata, poinstalowal najnowsze sterowniki itp. i bym odpalal gre wtedy, co do radeona to polecam omega drivers.

http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Pewnie masz stare(lub nie masz?) sterowniki do karty graficznej, procek tez nie najwyzszej klasy :D komp moze bc tez zamulony, ja bym zrobil formata, poinstalowal najnowsze sterowniki itp. i bym odpalal gre wtedy, co do radeona to polecam omega drivers.

http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php

Nie najlepszej klasy ale spełnia wymagania,formata mialem tydzien temu,sterowniki zasysam

Opublikowano

karta moze byc, a ten x1550 ma prawdopodobnie PCI-E, ustaw tez opcje Fast writes na "ON" podczas instalacji sterownikow, no i pierw stare odinstaluj. Jesli bedzie pisalo czy zaminiic plik podczas instalacji to klikaj yes to all (tak na wszystkie)

Opublikowano
karta moze byc, a ten x1550 ma prawdopodobnie PCI-E, ustaw tez opcje Fast writes na "ON" podczas instalacji sterownikow, no i pierw stare odinstaluj. Jesli bedzie pisalo czy zaminiic plik podczas instalacji to klikaj yes to all (tak na wszystkie)

teraz będe instalował stare już odinstalowałem

Opublikowano

nuclear1985 kiedy zainstalowałem twoje sterowniki miałem bardzo mały obraz ściągnełem najnowsze sterowniki ze strony ATI i dobrze jest ale Devil May Cry cały czas się ścina myślę że moja karta jest lipna dlatego

Opublikowano

Bo pewnie nie ustawiles odpowiedniej rozdzielczosci ? o.O albo zamiast PCI-E wybierz AGP

Opublikowano

Tak sobie poczytałem o tej karcie którą mam kupić i zobaczyłem coś takiego

Wymagany zasilacz minimum 400 W (550 W trybie ATI CrossFireX Dual mode)

jak sprawdzić jaki mam zasilacz

Opublikowano

Z tyłu obudowy komputera powinieneś mieć naklejkę :D, myślę że bez problemu się zorientujesz ;D.

Ps. innego sposobu nie ma.

@No właśnie mówię >.>,a jak tam nie masz (ja miałem) to musisz pobawić się w mechanika ^_^ i rozkręcić komputer

368216.png

Opublikowano
Z tyłu obudowy komputera powinieneś mieć naklejkę :D, myślę że bez problemu się zorientujesz ;D.

Ps. innego sposobu nie ma.

Chodzi mi o jakieś W a nie volty każdy sasilacz ma tyle samo Voltów (230V tyle jest w gniazdkach w domu)

Opublikowano
(230V tyle jest w gniazdkach w domu)

Nie wszedzie jest 230V... w USA jest 110V

A co do tematu, to zdejmij obudowe i wyjmij zasilacz... z boku bedziesz mial naklejke i tam wszysko pisze

Opublikowano
Nie wszedzie jest 230V... w USA jest 110V

A co do tematu, to zdejmij obudowe i wyjmij zasilacz... z boku bedziesz mial naklejke i tam wszysko pisze

NIe ma innego sposobu niż rozbieranie kompa??

Opublikowano
NIe ma innego sposobu niż rozbieranie kompa??

Zdjęcie bocznej obudowy zajmuje hmm... 30sekund? o_o

@Down

Niczym? o_O

Opublikowano

Nie jest płatne ale musisz podać prawdziwe dane zamieszkania ofc. :D bo wyślą ci na nie kod aktywacyjny ;p

368216.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...