Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie będzie raczej zwykłe pytanie... Prosze tez w razie istnienia LINK do cheata :)

Witam, mam pytanie czy istnieje jakiś cheat do Cabala oferujący auto wypełnianie Combo. NP. do skillowania na training dummies ..

Beda + i -

Oraz..

Jakie bronie na serwerze MARS może nosić warrior 80lvl [Kasa 30-50kk]

Gdzie wydropić Bike'a

oraz Deche..

Tajemnica ! Co tu jest ? Hack ? Trade hack ? Odnośnik na profil ? _-^*^-_-^*^-_-SPRAWDŹ TO SAM ! Lub Stchórz !_-^*^-_-^*^-_

Cabal

EUROPE

50 postów [v]

100 podstów [v]

NickFreeStyleKiller

SerwerMars

ProfesjaWarrior [WA]

pisać jak chceta wpierdziel dostać ;D

Opublikowano

jeżeli chodzi ci o oficjalną wersję gry, a nie jakieś tam zafajdane privy to wiedz, że NIGDY NIE BYŁO, NIE MA I raczej NIE BĘDZIE hacków do Cabal'a!

temat poruszany setki razy i za każdym ta sama odpowiedź... <_<

programy do bicia combo mogły by powstać, ale ich niema, bo gdyby były, to już dawno byśmy byli bombardowani zdjęciami xxx combos'a...

ja tam nie wiem gdzie można je lootnąć... rzekomo wiele osób zna ten sekret, ale jakoś nie chcą się podzielić z nikim, i przy każdym takim pytaniu piszą: "wiem, ale ni powiem"... :angry:

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą na górze. A co do broni, to powinieneś troszke poczekać, aż uzbierasz więcej kaski i kupić osm/red osm gs 54cd +7/+8

Player Cabal Online and WarRock < 3

Opublikowano

^^ lol.. Bike dropi :LID,RS , BOSSY W FGR, EOD -praktycznie wszedzie:) tylko trza miec ten jeban. gl;p

A co do bota to istnieje Cabal Rider tylko ze jest platny i raczje szybko zaliczysz bana:0 ale to 200kk zarobisz i po banie na noob charze jedziesz dalej wiec:0 fajnie by miec takiego ;

Przyklad:) bot ten posiada buga na range;) i area;p bije wsyzstko

post-167228-0-10485900-1297529627_thumb.jpg

Opublikowano

Nie prosimy o hacki a i granie na cheacie w cabala to największa głupota . To tak samo jak grać na WH w gry FPS. Nie graj na cheatach bo i tak nic ci z tego jest takie coś jak logi. Admin je sprawdzi po 1/2tyg a ty pograsz na cheacie chyba tylko dla sprawdzenia ;p Osobiście nie polecam ci gry w Cabala na cheacie. Naucz się expic a nie ledwo wchodzisz do gry i już cheaty.

Jak dla mnie to temat można zamknąć bo on jest bez sensu...

b_560_95_1.png

Liczę na Minus :D

Opublikowano

Nie prosimy o hacki a i granie na cheacie w cabala to największa głupota . To tak samo jak grać na WH w gry FPS. Nie graj na cheatach bo i tak nic ci z tego jest takie coś jak logi. Admin je sprawdzi po 1/2tyg a ty pograsz na cheacie chyba tylko dla sprawdzenia ;p Osobiście nie polecam ci gry w Cabala na cheacie. Naucz się expic a nie ledwo wchodzisz do gry i już cheaty.

Jak dla mnie to temat można zamknąć bo on jest bez sensu...

Hm, hm, skoro cheaty są beee, to co robisz na forum o cheatach?

Logi, logi, logi.... lol, nie każdy cheat użyty w cabalu trafia do logów np: map hack, warehouse hack, do logów trafiają cheat który generują wszelakiego rodzaju błędy np: "Error 174" oznacza że do logów trafił wpis z nickiem gracza, datą i przypisanym "SkillCoolTime" czy coś w tym rodzaju, jeżeli czegoś nie jesteś pewien na 100% to nie wypowiadaj się.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hm, hm, skoro cheaty są beee, to co robisz na forum o cheatach?

Logi, logi, logi.... lol, nie każdy cheat użyty w cabalu trafia do logów np: map hack, warehouse hack, do logów trafiają cheat który generują wszelakiego rodzaju błędy np: "Error 174" oznacza że do logów trafił wpis z nickiem gracza, datą i przypisanym "SkillCoolTime" czy coś w tym rodzaju, jeżeli czegoś nie jesteś pewien na 100% to nie wypowiadaj się.

tak nawiasem mówiąc, to on nie musi być na tym forum tylko z powodu cheatów... to forum jest NAJBARDZIEJ rozwinięte pod względem pomocy innym graczom gdy mają jakiś problem z grami czy innymi sprawami, ja i między innymi dlatego tutaj jestem, ale nie ciśnijmy dalej tego tematu, bo odpowiedź już padła dawno, myślę, że gdyby mod zamknął ten temat, to nic złego by się nie stało a i zapobiegłby kolejnej fali spamu...

JESZCZE RAZ POWTARZAM: NIE MA cheatów DO Cabal'a (ver. EU i podobne)...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...