Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w związku z tym ze niedługo kończy mi się umowa na internet i muszę założyć nowy a kompletnie nie wiem jaki może coś doradzicie mieszkam w miejscowości bojanów

ZBIERAM +

Opublikowano

w czym problem sobie połazić po dostawcach w okolicy , ważne by było stałe albo co najmniej radiowe z nadajnikiem w okolicy

czyżby te co masz nie odpowiadało i nie chcesz przedłużać umowy ?

u mnie np jest od kupowany pierwszy abonament na 12-24 miesięcy , potem przechodzi się na bezterninowe i można kiedy się chce zrezygnować czy wstrzymać dostawe na tych samych warunkach, w sumie cena 40 zł za 100 Mb/s w lokalu ( 1 Gb/s szkielet sieć w całym mieście 95% miasta ok 40 tysięcy ludzi ) zadowala i mało kto rezygnuje po okresach promocji czy zmienia dostawce skoro wszyscy na jednym szkielecie operują sieci i na co nie zmienisz masz tak samo. odpadają jedynie multimedia i sieci kablowe gdzie cena wyzsza i limitowane połączenia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja mam internet kablowy i w 100% sprawny, tylko jest jeden - to że całe osiedle ma takie samo ip jak ja.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Lepiej neostrade 20mb tanio jest ;p ja mialem przez 1 rok 160 zl a teraz mam tak samo tylko liveboxa (nie jest tak źle jak inni pisza) bo jest lepiej ;d a teraz place 79 zl ;p heh

Opublikowano

dla ciebie najlepiej by było jakbyś zaczął kraść ten internet ,i to w dużych ilościach wiaderkami...

Wtedy będziesz miał większą prędkość..