Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z instalacją NosTale2 gdy instaluje gre wyskakuje że niemożna skopiować pliku a ten błąd pojawia sie od pliku "ActScene2" do końca instalacji czy ktoś mógł by wrzuciś na neta i dać link lub kto znalazł folder 'wave' bo tylko z tym folderem mam problem za pomoc dam 5 i kilkanaście "+" lub "-" jak kto chce

04.jpg Sygna z db ;)

Nie zbieram "+" ani "-" daj co chcesz ;]

Opublikowano

ściągałem z www.nostale.pl ale serio niema niechce mi sie ściągać jeszcze raz bo szybkiego neta niemam ;/

a tylko tego folderu brakuje więc jak ktoś by mógł to niech gdzieś wrzuci bo szukałem i niema ;/

04.jpg Sygna z db ;)

Opublikowano

Raczej nic ci to nie da,bo instalator będzie się raczej o te pliki pluć,i nie zainstaluje reszty.

Sprawdź,czy na 100% jest pobrane w instalatorze. Jak nie-pozostaje pobrać jeszcze raz...

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

tak to mi gierka chodzi ale czasami sie tnie <_< więc prosze aby ktoś wrzucił gdzieś te pliki wrzucił ;)

04.jpg Sygna z db ;)

Opublikowano

no i co , instalator i tak uruchomi update sprawdzając i poprawiając pliki . lepiej odczekać update instalatora niz ściągać od kogoś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ale gierka mi chodzi mam w tym folderze tylko pliki 2 "ActScene1.NAM" i jakies literki i niewiem ale chyba akt 2 mi niebędzie chodził chyba niewiem i jeszcze raz prosze o wrzucenie gdzieś tego folderu

04.jpg Sygna z db ;)

Opublikowano

Ja też ja instalowałem Wyskakiwało mi że jest Błąd że nie ma pliku za 2 Dzień ściągnąłem i było dobrze ..

xxxxe.png

Jesteś Chamem ? ... Chyba nie jak nie Jesteś To DAJ +Albo ( 5 Gwiazdkę )

Opublikowano

no ale niechce mi sie ściągać bo wolnego neta mam i będze sie długo ściągało a chce tylko ten folder

04.jpg Sygna z db ;)

Opublikowano

Ja Cię nie rozumiem... Tutaj piszesz że nie możesz instalować bo nie masz jakiegoś pliku

gdy instaluje gre wyskakuje że niemożna skopiować pliku a ten błąd pojawia sie od pliku "ActScene2"

A tu że zainstalowałeś i gra Ci chodzi.

ale gierka mi chodzi mam w tym folderze tylko pliki 2 "ActScene1.NAM" i jakies literki

Mi się nie chcę wrzucać ponad 200Mb folderu dla ciebie... zresztą tak jak inni piszą - to Ci raczej nie pomoże.

Lepiej poczekaj na jakiś update. Updater sam powinien ściągnąć pliki których nie masz.

A Najlepiej ściągnij jeszcze raz. Już by Ci się dawno ściągnęło nawet z wolnym netem...

Opublikowano

jak gram narazie na akcie 1 niewiem ale akt drugi mi niebędzie chodził (chyba) ale zobacze puźniej

04.jpg Sygna z db ;)