Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wtf >>?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj miałem takiego buga na serwerze virtualMT2 ze najpierw w atla v2 jak sobie expilem kolce z kości tygrysa zmieniły się na branzę z kości smoka (a propos co ona dodaje??) moja stalka na hwanga (w eq dalej była stal ale pokazywało ze mam 2k deffa gdzie normalnie mam 1300 simki zmieniły się na skrzydła obrażenia się zmiejszyły ale pokazywało w eq ze mam simki i kiedy poszedłem do m1 ktoś miał sklepik kiedy kupywalem perełki niebieskie kupywało mi red (znikały ze sklepu nieb ale w eq były red) i tak samo z białymi kupywalem białe a były niebieskie potem gm zrobił off na 1h i moja laba perełkowa się skończyła ;/ wiem ze niektórzy z was mi nie uwierzą ale wszystko mam na ss-ach i jeszcze jedno pytanko czy gm może cofnąć mi perełki które kupiłem i jak to było możliwe moze da sie to jakoś wykorzystać i bugowac jakoś tak na innych serwerach aaa no i bym zapomniał mojemu kumplowi (SurzexD który jest widoczny na 2 ss-ku ;d) demoniczne cofnelo na baronka+0 ^^ ???? DLA NIEDOWIARKÓW !! na dole macie link do ss-ów

http://www.image-share.com/ijpg-503-114.html

http://www.image-share.com/ijpg-503-115.html

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Opublikowano

Może im się baza zbugowała.

Te kolce i branza dają 100/300 defa/300 ataku

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tak jak up pisał, to cos u nich. Pewnie jakieś lagi w bazie, lub kto wie włamanie :P

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

cała baza danych padla wszystkie konta cofke mialy ;/ i to jaka ponad 20 godzin ;/ do zamknięcia

sygnatura.png

pomogłem zapodaj minuska !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...