Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock Nie Chce Działać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy!

Włączam War Rocka wyświetla się pierwsze okno klikam Ok następnie Game start i ładuje się Hack shield po załadowaniu pokazuje mi się czarny obraz przez około 3-5 sec i wyłącza mi się gra, czym to jest spowodowane?

PS Używałem wcześniej hacków, któregoś razu grając na hackach wyrzuciło mnie z serwera i coś wyskoczyło **** dalej nie pamiętam, później włączyłem grę i normalnie grałem ale na dysku na którym została zainstalowana gra pojawiła się jakaś ikonka zajmowała około 1,5 kb i w nazwie było coś setting.exe chyba, po czym usunąłem ten plik i gdy się znajdywał w koszu wszystko działało, a kiedy usunąłem go trwale gra nie działa czy to może być tym spowodowane ? Z góry mówię że odinstalowałem grę i zainstalowałem od nowa gra nadal nie działa ;/

Pomocy!

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Mam Windows 7

Opublikowano

Również miałem od razu czarny obraz. Trochę wkurzające i nadal nie naprawiłem dla mojego kolegi. :)

Nie bądź żyła, plusikowe się należy. ;DD

Opublikowano

Ok zmieniłem język gra się włącza wszystko ok, tylko nie mogę się logować na jednym koncie, patrzyłem na innym komputerze konto normalnie działa, na tym komputerze też mogę się logować do innych kont oprócz tego jednego na którym grałem wcześniej, co jest grane ?

Opublikowano

No to pięknie, przetłumaczyłem z Niemieckiego na Polski Dien konto wurde gesperrt tzn Twoje konto zostało zablokowane ;/ Może ktoś wie na ile będzie zablokowane, to pierwszy blocked ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...