Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem otóż relogguje mnie z gry gdy tylko się zaloguje.

Odpala mi sie mapka i zaraz znowu logowanie ;/ reinstall nic nie dał, dzieje się to na każdym obejściu, nawet na modzie kamera.

Co mi może pomóc ?

Pozdro

Jeśli pomogłem Ci w czymś daj add.png

Opublikowano

Spróbuj re install gry.

Otwórz przez "updater.exe"

Następnie po zttorentowaniu metina, nie powinno "wylogowywać z serwera".

P.S.

Uważaj bo po nowym update ze strony metina, zalogowanie się przy użyciu cheatów, grozi banem.

Opublikowano

Tylko chodzi mi o to że przez normalnego metka nie mogę wklejać wiadomości.. A nie chcę kilkanaście razy pisać to samo

Pewnie gdzieś jest na to patch, ja nie zwracałem nigdy na to uwagi, bo jak siedziałem z kumplami, to i tak na skype only.

To że nie możesz wkleić tekstu przez "ctrl+v" to norma.

Poszukaj na google może znajdziesz.

Ew.

napiszesz jakiś tekst np. Sell Fms +1

i enter wyśle ci to na czat kilkniesz strzałkę (tą w góre skierowaną) i masz ten tekst i tak właśnie można spamować on zapmiętuje ileś tam tekstów

Opublikowano

hmm, ja wchodzę tylko czytać ku.

Dziś wchodzę i też mi wywaliło pare razy, coś dziwnego bo kompa mam dobrego i internet też wcześniej tak nie miałem ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nieee ;/ albo coś się dzieje ci z privem może coś ci się popsuło lub Full ludzi zobacz na stronce ile jest lub zapytaj kolege/koleżanke !

Opublikowano

A on ma problem z privem??Bo nigdzie nie napisał, że na privie.A jeśli chodzi o pl'a, to prawdopodobnie przez kamera.Ja to samo miałem, że jak logałem to wywalało.To wszystko przez to,że kamer dodał opcje nieodpychanie na koniu i wywala.Jak chcesz żeby ci działało jak powinno zainstaluj obojetnie jakie DMG.Oczywiście to dotyczy PL'a , na privach nie gram wiec ci nie powiem co jest tak naprawde nie tak.

ronaldov.png

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...