Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seafight Bot ( Błyskotki , Pergaminy)

*stalker*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Posiadam bota do gry seafight dzięki któremu szybciej dojdziesz do wypasionej full elity. Bot jest po aktualizacji czyli zbiera kolorowe błyskotki, oraz troszkę szybciej wyszukuje na mapie błyskotki.

Jeżeli ktoś chce posiadać takiego bota niech się ze mną skontaktuje.

Mam również do zaoferowania bota do pergaminów który bierze boty na zasięg. Reperuje się przy określonej ilości hp. Zostawiając go włączonego na noc bez problemu zrobi zielony pergamin z pustaka (oczywiście zależy jaką mamy salwę)

Ceny botów są dość niskie w porównaniu do tego jakie ilości pereł , PD, PE możemy zarobić każdego dnia bez najmniejszego wysiłku.

Pozdrawiam i zachęcam do kupna.

GG: 32422336 (Napisz nawet jak niedostępny)

Uwaga!!

Jeżeli do mnie piszesz to na temat!! Bot-y są płatne więc jeżeli ktoś nie ma jak zapłacić to niech do mnie nie pisze!!!!

Opublikowano

Hmm tego nie wiedziałem. Jeżeli komuś zależy na tym aby coś takiego posiadać to niech pisze. Oczywiście podam takiej osobie screeny, formę płatności i daje 100% pewności że nie odejdzie z niczym gdyż sprzedałem już kilka egzemplarzy i każdy jest zadowolony , na dodatek chcą abym zrobił coś nowego co również będzie bardzo przydatne i pomoże im w dalszej grze.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To wyłudzanie kont to jest do mnie czy do tego sobanka... ?? Bo nie mam pojęcia co tu sie na tym forum dzieje.. Ja żadnego Bana nie mam więc to chyba do tego sobanka.

Opublikowano

panowie nie dajcie sie nabrac to jest za free uzywa scar divi ze scryptami ktore sa za free rowniez,zeczywiscie bot dziala na bonusach ale czasem laqguje nowe wersje beda w tym miesiacu prawdopodobnie,jesli ktos zainteresowany stronka proponuje wyszukac freedy1990 w google rejestracja i wszystko jest za free nie kupujcie czegos za co sie nie placi

Opublikowano

panowie nie dajcie sie nabrac to jest za free uzywa scar divi ze scryptami ktore sa za free rowniez,zeczywiscie bot dziala na bonusach ale czasem laqguje nowe wersje beda w tym miesiacu prawdopodobnie,jesli ktos zainteresowany stronka proponuje wyszukac freedy1990 w google rejestracja i wszystko jest za free nie kupujcie czegos za co sie nie placi

Twoje 16 minut na forum wszytko mówi. Bot do błyskotek nie jest odpalany w scarze, starsze wersje tak ale nie zbierają juz kolorowych błyskotek. Nowy bot ma taką mini mapkę na której widzimy bony pobliżu i jak zachowuje się nasz statek(widzimy jak namierza błyskotke i ją zbiera) i zapewniam że nie znajdziecie go nigdzie w sieci(tzn zaktualizowanego) A ty zapraszasz ludzi gdzieś na jakieś swoje forum i pewnie zamiast bota... to dajesz ludziom za freee jakiś syf tzn keylogger albo inne robale... Już nie jedna osoba odemnie kupiła i się nikt nie skarzy. Jak by mogli znaleśc to w necie to nikt by do mnie nie pisał.

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Zapewne nie jednej osobie nie działa już asbot , albo ma z nim jakiś problem. Dosptępna jest już nowa wersja... SFbot-a

Działa bardzo dobrze

-pokazuje na mapie zebrane błyskotki

-pokazuje na mpaie boty, graczy, potworki

FOTO

Naprawdę super BOT

Zapraszam do kupna

gg: 32422336

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...