Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slums Attack - "Reedukacja" Pre-Order

Buyoaure

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reedukacja.jpg

PRE-ORDER NOWEJ PŁYTY SLUMS ATTACK

PREMIERA PRZEWIDZIANA 5 MARCA.

Slums Attack w niezmienionym od 1998 roku składzie (Peja, teksty i rap, DJ. Decks, produkcja i gramofony) oddają w Wasze ręce długo zapowiadany i oczekiwany album pod wymownym tytułem: "Reedukacja".

Krążek, którego premiera odbędzie się 5 marca zawiera 18 premierowych utworów (ponad 70 minut muzyki wyprodukowanej przez Decksa przy wsparciu ekipy White House) plus dwa kawałki bonusowe. Na płycie pojawi się kilku zaproszonych przez SLU uznanych wykonawców głównego nurtu. Projekt wokalnie wspierają: O.S.T.R., Kali, Paluch, Kobra, Medi Top Glon, RY 23 oraz K8. Nie zabrakło jak zwykle artystów będących w przededniu fonograficznego debiutu (Śliwa, Kubiszew, Gandi Ganda). Na krążku mamy też zagraniczne akcenty. Obok przedstawicieli podziemnej sceny nowojorskiej (Flakco, Clasho & 3 Credits) możemy usłyszeć też jej absolutną legendę, której tożsamości na razie nie ujawnimy.

Płyta ukazuje się nakładem wytwórni Fonografika. Już teraz informujemy, iż płyta ukaże się w dwóch wersjach (jedno i dwupłytowej). Wersja dwupłytowa zostanie wydana w późniejszym terminie, będzie zawierać bonusowy krążek z instrumentalami oraz bonusową okładkę specjalnie przygotowaną na tę okoliczność.

Peja-

Peja, właściwie Ryszard Waldemar Andrzejewski(ur. 17 września 1976 w Poznaniu[5]), znany również jako Onomato, Onomatopeja, Rychu Peja SoLUfka, Charlie P– polski raper, autor tekstów i producent muzyczny.

Pomysłodawca grupy muzycznej Ski Skład, w której występował w latach 2000-2004 oraz Slums Attack, powstałej w 1993 roku. Laureat Fryderyka, nagrody polskiego przemysłu fonograficznego w 2002 roku za wydawnictwo Na legalu?. Właściciel wytwórni muzycznej RPS Enterteyment.

Andrzejewski współpracował z takimi wykonawcami jak: Bolec, Pih, Wiśnix, Medi Top Glon, Włodi, Hemp Gru, WWO, Tewu, Pięć Dwa Dębiec, Trzeci Wymiar, Zipera, Sweet Noise, DonGURALesko oraz Nagły Atak Spawacza. Rapował gościnnie w nagraniach na ponad 30 płytach. W 2001 Andrzejewski wystąpił w filmie dokumentalnym zatytułowanym Blokersi w reżyserii Sylwestra Latkowskiego. Publikacje na temat twórczości rapera ukazały się m.in. w czasopismach "The New York Times" i "The Source".

Dwukrotny mistrz Polski Młodzików w judo. W 2005 roku otrzymał wyróżnienie Polskiego Związku Judo - honorową srebrną odznakę za zasługi dla sportu w kraju.

DJ Decks, właściwie Dariusz Działek[1] (ur. 9 października 1976[1]) – polski DJ, producent muzyczny i rugbysta.

Współpracuje z Peją od 1998 roku. W 2001 roku zajął czwarte miejsce na mistrzostwach Europy DJ-ów Vestax Extravaganza[2]. Wraz z Peją współtworzy grupę hip-hopową Slums Attack. Nagrał 4 mixtape'y, pierwsze dwa to nielegale, miksy utworów m.in. Eminema, Mobb Deep czy KRS-ONE, a trzeci zawiera własne kompozycje. Na trzecim mixtapie pojawili się gościnnie polscy raperzy tacy, jak: Peja, O.S.T.R., Wilku i Bilon (Hemp Gru), WWO, Ascetoholix, Owal, Mezo, Molesta Ewenement oraz Medi Top Glon. 5 września 2008 roku wydał swój 4 mixtape na, którym wystąpili tacy wykonawcy jak: Północny Toruń Projekt, Płomień 81, Peja/Slums Attack, O.S.T.R., Kołcz, Kajman, Hemp Gru, donGURALesko, Borixon, 2cztery7, Skazani na Sukcezz, Tede, WSZ/CNE oraz WWO.

W lutym 2010 roku DJ Decks został wyróżniony tytułem DJ roku w plebiscycie Podsumowanie 2009 serwisu Poznanskirap.com[3][4].

Dariusz Działek jest zawodnikiem występującej w ekstraklasie rugby drużyny Posnania Poznań[5].

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

OOOO Rychu peja surówka, czekam aż będzie na torrentach i wam dam info czy jest okay.

A nie, nie ma rycha sorry ale nie czytałem tego opisu bo zbyt oczojebny

ojej bo mnie pobijesz ):

już wychodzę, ale jeszcze tu wrócę!

i to nie hejterstwo, tylko tak myślę

nie moja wina że nie tolerujesz zdania innych

A JEDNAK JEST RYSZARD! jejejeje

Opublikowano

Nie interesuje mnie czy czytales, i nie popieram pierdolonych hejtów, piratow i innych, jak chcesz małpowac to wyjdz z tego tematu.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

Nie słucham Peji, ale płytkę przesłucham.

Szkoda, że dopiero 5 Marca.

A 18 Lutego PDG Gawrosz :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

@UP

W CD2, będą tylko instrumentale i jakas nowa okładka, nie ta co teraz jest w CD1.

Wiec nie ma na co czekac, tylko kupywac CD1.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

@UP

W CD2, będą tylko instrumentale i jakas nowa okładka, nie ta co teraz jest w CD1.

Wiec nie ma na co czekac, tylko kupywac CD1.

W wersji 2cd będzie właściwa płyta + instrumentale, a nie same instrumentale. :rolleyes:

Opublikowano

Płyta ukazuje się nakładem wytwórni Fonografika. Już teraz informujemy, iż płyta ukaże się w dwóch wersjach (jedno i dwupłytowej). Wersja dwupłytowa zostanie wydana w późniejszym terminie, będzie zawierać bonusowy krążek z instrumentalami oraz bonusową okładkę specjalnie przygotowaną na tę okoliczność.

Zródło

http://rapportal.pl/shop/product/SlumsAttackReedukacja/

Czytaj ze zrozumieniem:>, choc tu nie podałem to mogłes sie nie wymądrzac.

beznazwy1in.jpg

Sygna by EmpioS

Opublikowano

Udajesz?

będzie zawierać bonusowy krążek z instrumentalami

Bonusowy, dodatkowy; krążęk.

Będzie 1 podstawowe CD, takie samo w obydwu wydaniach, a w wersji 2CD będzie dodatkowy krążek z instrumentalami.

Nie pyskuj, z "Na serio" było tak samo.

A Ty napisałeś

W CD2, będą tylko instrumentale

Tak jakby w wersji 2CD były tylko instrumentale, bez normalnej płyty.

Opublikowano

Pierdolony hejterze, nie podoba się to wyjdź takie trudne?

A co do płyty, czekam oczywiście :). Do kolekcji wraz z Na Serio i SZG :)

@Oczywiście, już minusują... Wyrówna ktoś? Odwdzięcze się :)

Opublikowano

Ja ściągnę płytkę, zobaczę czy mi się podoba, usunę i pójdę kupić oryginał ;). Czekam z niecierpliwością choć jeszcze bardziej czekam na nowy krążek DGE <3

1358809676-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...