Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Martial Heroes ( Do Online

klakiero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problemik siedze na necie juz kilka ladnych dni i nie moge wykombinowac jak zrobic sobie konto na korean servie konta chodzi mi o http://www.doonline.co.kr/

mam wielki sentyment do tej gry gralem w nia kilka ladnych lat ale zamkneli europejski serv i dotepny jest tylko korean ale jest taki maly chaczyk lub nazwac to problem bo gdy zakladamy konto wyskakuje na step 4 autoryzacja acc i nie wiem jak to obejsc

i moje pytanie jest takie czy ktos moze ma acc lub potrafil by obejsc takie cos lub mi pomuc Lub moge sie wymienic jesli ktos ma nawet 1 lvl acc na korean jesli ktos moze pomoc niech napisze na gg nawet jak niedostepny 3688786

obrazek daje do pokazania czego nie moge przejsc zeby se zalozyc acc

post-31026-0-73255000-1297420565_thumb.png

Opublikowano

w korei do zagrania w jakiejkolwiek grze mmo potrzebny jest KSSN (coś jak w polsce pesel)

Na tym forum obowiązuje zakaz publikowania KSSN, gdyz jest to związane z kradzieżą danych osobowych.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w korei do zagrania w jakiejkolwiek grze mmo potrzebny jest KSSN (coś jak w polsce pesel)

Na tym forum obowiązuje zakaz publikowania KSSN, gdyz jest to związane z kradzieżą danych osobowych.

Buahuah czytasz siebie A czy ja prosze o kssn lub zeby ktos mi podal ja pisze ogulnie w jaki sposob lub jak ktos ma lub w jaki sposob ktos zrobil acc nie musi pisac tu moze opisac mi na priv

po 3 pisz na temat a nie ze niby ja prosze o publikowanie kssn

Zwykle gry co potrzeba tylko imienia i kssn prosto sie robi umiem zakladam sobie acc gdzie chce problem jest tylko z autoryzacja i moje pytanie do mojego posta znaczy tak ta autoryzacja wystarczy ze im wysle imie nazw.. gdzie mieszkam date ur i kssn ??

jesli ktos wie niech napisze do mnie jest to dla mnie bardzo wazne

Opublikowano

Moge tez odac all konto na BattleOffTheImmortals 90 lvl chmp z kasa guild itd z odp do konta za 1 lvl do tej gry co pisalem Do-online jesli ktos zrobi lub ma niech pisze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też grałem w martial heroes 3.5 lat i mialem 130 lvl sin 120 set kiji c cap cape shoes +11 wep eq +9 i zamknęli serv i nie moge na koreańskim sie zarejestrować :(

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja też w to grałem ale starciłem już rachubę bo miał powstać koreański serw z podmienonym plikiem startowym ( nie wiem czy została zakończony - a jak został proszę o informację bo wiem jak dostać konto ale)

jakiś gość z firmy jest koreańczykiem i chcę przywrócić MH do życia dali petycję na stronę www.petitionbuzz.com/petitions/revivemartialheroes dodaj petycję mamy już 400 :rolleyes: i trwają prace nad legalnym MH może za 1 miech będzie i miałem takie acc:

woja 81 lvl +7 eq all capa na plus 7 bez seta scmitara ( wolałem lance ale tak wyszło :angry: ) na +8

i jeszcze sin 56 lvl oczywiście mam bota do MH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...