Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy grac ktos moze w WoDBO :D? ja kilka dni temu zaczelem grac bo moj best friend gra. Gram na serverze Meteor moj nick to Samside.

Zapraszam wszystkich do grania jest to gra oparta na silniku tibi ale wszystko inaczej wyglada, po prostu jest tylko 2d oraz interfejs jest taki sam.

Gra ta jest oparta na slynnej bajce Dragon Ball jest 18 profesji każda jest inna i wyjatkowa w sobie. Wiecej informacji jest na forum albo piszcie w tym temacie albo na pw lub w grze. Oficjalna strona www.wodbo.net

Forum gry www.wodbo.fora.pl Serdecznie zapraszam do gry lub osob ktore graja ale nie wiem o tym a kumple zawsze sie przydadza i sie fajniej gra ;]

Opublikowano

Dupna gierka

Tyle na ten temat

Nie wiem po co ja promujesz

Jak i tak nikt nie bedzie w nia gral

@EDIT

Widzialem i szczerze nie polecam zaczynac :)

Opublikowano

Pozostaw swoje zdanie a nie gadasz ze jest dupna bo bardzo wciaga napewno jest lepsza od hodbo albo dbz itp =]

Pozatym skad wiesz grales wogole i kiedy bo sie duzo zmienilo bo byl update i wszystko inaczej wyglada jak kiedys na starszej wersji ;]