Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dane Właściciela Imetin.Pl Który Ddosował Nasze Ukochane Mpc

Krzysiaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wraz z kilkoma osobami znaleźliśmy dane właściciela imetin.pl gnidy pospolitej która dosowała nasze ukochane MPC informacja ta jest dla was oraz administracji MPCforum by można było zgłosić to na policje.

Wycięte przez kokosza.

nr telefonu wkrótce zamieszczę te informacje posiadam gdyż byłem w teamie imetin i otrzymałem przelew od pana teniora czyli karola pozdrawiam Maxio ;]

Opublikowano

radził bym to usunąć, niby chcecie dobrze ale za publikacje danych osobowych nie swoich i bez zgody właściciela danych odpowiada się karnie, i nie tylko ten kto publikuje ale i po części forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

przyjmę na siebie tą odpowiedzialność ;] a tenior ma wyje** na to czy podałem jego dane bo sam mi to napisał bo i tak się nie boi i powiedział że mpc upadnie i tak ale ja do tego nie dopuszczę ;] jutro wielki atak na imetin

Opublikowano

przyjmę na siebie tą odpowiedzialność ;] a tenior ma wyje** na to czy podałem jego dane bo sam mi to napisał bo i tak się nie boi i powiedział że mpc upadnie i tak ale ja do tego nie dopuszczę ;] jutro wielki atak na imetin

Tak, rób z siebie gimbusa. Minusy też pewnie postawiłeś dla e-penisa? Jakiś byle random z neostradą 1mb kradzioną od sąsiada gówno zrobi, więc najlepiej go olać. Sam gówno zrobisz.

Opublikowano

Krzysiaczek , piszesz ukochane MPC a jak widze nawet go jeszcze nie poznałeś # Rejestracja nie, 23 sty 11

pewnie sam jeszcz brałeś udział we wszystkim i trzęsiesz porami wydając byłych kumpli

Kapuś ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

up poznałem ale dostałem bana na poprzednie konto a minusów nie stawiam i nie wydaje byłych kumpli;] od samego początku był plan poznania danych właściciela dać wam na tacy to i tak pojedziecie po kimś co te dane dał

• Dodaj nową pozycję...