Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć na pewnym privie jestem od niedawna GM nie mam dostępu do MySql ani navicat ale czy jest jakiś panel dla zwykłego gm np. żeby było w nim tworzenie broni wpisuje id itemku dodaje jakie ma mieć kd i bony chodzi o coś w tym stylu a także możliwość banowania graczy jestem pierwszy raz gm więc kompletnie nie wiem.

ps. Jak zrobić event jak inni gmowie wpisuja cos i nagle spada 20 metko w przedzial lvl np. 60-70

BARDZO BYM PROSIŁ O POMOC.

Opublikowano

weź znajdz komendy GM i tam masz wszystko jak wpisać komendę żeby przywołała np metka na 90llvl.

A jak chcesz banować to musisz mieć panel GM by Bambusek

elcardiasigpsd.png

userbare.png

Opublikowano

Wiesz, SQL. jest potrzebny do zrobienia kont,i trzymania ich w bazie danych.To zupełnie co innego.

Jest takie coś możliwe.

Dodanie nowych broni, raczej nie, musi być napisane w pliku źródłowym.

Możesz je dodac, mając dostęp do komputera administratora poprzez np. program Team Viever.

Team Viever to najlepszy program, z jakim się spotkałem, do tego typu "zabawek".

Opublikowano

Jemu chodzi o banowanie itp w panelu bambuska HA musi mieć wyłączonego navicata żebyś mugł co kolwiek zrobić

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

jeawi mylisz sie. w myqsl takze robisz eq bony itp. panel bambuska polecam;] sprawdzony;]

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

tak w panelu bambuska idzie banowac ale trzeba go skonfigurować odpowiednio a do tego trzeba mieć dostęp do bazy MySql którego zwykli gm nie dostają. Jest inna możliwość zbanowania gracza?

Opublikowano

Komendy

To jest ukryta treść, proszę

Dostęp do bazy poprzez program Time Viver za pomocą którego siedzisz na kompie admina :)

Normalnie GM Panelem Bambuska się nie połączysz ze swojego kompa ;)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

żeby spadło więcej metków do wpisujesz id itema i potem ilość

przykładowo :

/m 8027 20 i Ci powinno spaść 20 metinów.

Poproś GA żeby Ci dał dostęp do bazy

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...