Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odżywki

&SLU&

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zastanawiam się jakie odżywki brać jak na razie chodzę na siłkę i zależy mi w większości na masie chodzi mi o to żeby efekty były dosyć szybkie i nie krótko trwałe zastanawiam się nad kreatyną i bcaa a może coś lepszego polecicie jakieś dokładniej opiszecie z góry dziękuje

real-madr_raneshn.png

Absolwent Wyższej Szkoły Robienia Hałasu

Vixen:Warrior/Cler Lv:94 Guild:Marvel Server:PlaySRO(Zeus)

Opublikowano

@UP

ta i co jeszcze

real-madr_raneshn.png

Opublikowano

Poczekaj z odżywkami jak dopiero zaczynasz trenować.

Kreatynę bierze się przynajmniej po minimum półrocznym treningu tak samo odżywki.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Może weś cos jeszcze na rzeżbe ;)

Fat Burner Na tkanke tłuszczowa jeszcze może

I ten Green Tea moze?

BTW

Jeżeli chcesz professjonalnej pomocy to napisz do http://www.sfd.pl/ Oni ci tam pomoga albo poprostu w podpietych tematach masz;)

30364378.png

Legenda
Opublikowano

Jedź do Nju Jorku, pogadaj z Hardkorowym Koksem i na pewno da ci jakieś suple !

A tak btw.

Napisz na jakimś forum o odżywkach, a nie na forum o hackach gdzie 80% to no-lify wychodzące z pokoju tylko do kibla.

Opublikowano

Tylko pamiętajcie!

Jak bierzecie odzywki to nie przesadzajcie. Wystarczy leciutko "przedawkować" lub za długo stosować i na starość będzieci wyglądac jak ten pies.

1297426355-U266398.jpg

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jakiś gainerek, ale dopiero po dość długim okresie treningu. Na razie zrób sobie rozwojówkę , później pomyśl o odżywkach.

@Down

Nie żebym się wtrącał, ale według mnie jest za młody na odżywki.

368216.png

Opublikowano

Poczekaj z odżywkami jak dopiero zaczynasz trenować.

Kreatynę bierze się przynajmniej po minimum półrocznym treningu tak samo odżywki.

a tam gadasz pierdoły :D

od początku na białku, po 2 miesiącach kreatyna, 2 kapsułki z rana, przed teningiem i po treningu, na początku zacznij od jednej

jak jesteś kasiasty to kup jakieś porządne suple np. double blast :D

możesz się zapytać hardkorowego koksa na oficjalnej stronie, odpowiada video(nie robi sobie w nich jaj, tylko serio odpowiada)

Opublikowano

więc tak profesjonalny trening mam trochę ponad 2 miech ale wcześniej też ćwiczyłem z kolegami ale nie aż tak poważnie

real-madr_raneshn.png

Opublikowano

A ile już ćwiczysz? Ja polecam brać dopiero po jakiś 6,7 miechach wtedy daje rezultaty ^^

Pamiętam jak ci plan układałem :D

a tam gadasz pierdoły :D

od początku na białku, po 2 miesiącach kreatyna, 2 kapsułki z rana, przed teningiem i po treningu, na początku zacznij od jednej

jak jesteś kasiasty to kup jakieś porządne suple np. double blast :D

możesz się zapytać hardkorowego koksa na oficjalnej stronie, odpowiada video(nie robi sobie w nich jaj, tylko serio odpowiada)

Dobra, jack sory ale weź mu nie pieprz głupot bo to bez sensu. Double blast? W tym masz 1,3 a po tym to by miał ostre jazdy. Jak jest młody jest możliwość utraty przytomności.

PS

Dawkowanie z dupy

Na początek polecam dietanabol :) Najlepiej taki dopasowany do Twojego wieku i rodzaju treningu.

Bardzo dobra odpowiedź. Dieta, dieta, dieta... bez diety nic ci żadne odżywki nie dadzą.

Z fifolskim ostatnio rozkminialiśmy argininę :)

Reasumując; skup się na diecie i porządnym treningu.

Jaki masz rozkład białka, węgli, tłuszczy na kg ciała?

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Od odżywek jaja sie nie kurczom :)

Od steryd się kurczom. Sterydy to nie odżywki.

Tu się mylisz Odżywki są to STERYDY ANABOLICZNE :)///

Czyli dopuszczone do sprzedaży ..to tyle masz mniejsze dawki i musisz się naćwiczyć troche ^^

Opublikowano

Tu się mylisz Odżywki są to STERYDY ANABOLICZNE :)///

Czyli dopuszczone do sprzedaży ..to tyle masz mniejsze dawki i musisz się naćwiczyć troche ^^

Następny co się naoglądał reportaży w TVP.

Działanie anaboliczne - budujące mięsnie.

Działanie kataboliczne - niszczące mięśnie.

Kreatyna to cudowny środek który od wielu lat jest niezastąpiony. Wiadomo że ma działanie anaboliczne ponieważ wspomaga nasz organizm. A wiele ludzi myśli że jak pisze że coś ma działanie anaboliczne to od razu sterydy. Wiec nie pieprz głupot

Co do autora możesz kupić sobie WPC + carbo i wystarczy ci :)

PS

Sterydy mają działanie androgenne przez co są szkodliwe i trzeba robić tzw. odblok.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Kup sobie odżwykę ale do włosów..

zapomniałeś że powinno najpierw o to się dbać?

nie rozumiem po co pakujecie, skoro i tak to nie zmieni nic w waszym ohydnym wyglądzie? :(

Opublikowano

Najlepiej chodzić na siłownię ponieważ wiesz że nie grozi ci np. przedawkowanie itp.

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Opublikowano

Jeśli chcesz trenigi na żeźbę i aby utrzymywały siędługotrwale to nei polecam ci zadnych odrzywek ani nic tego typu... Kreatyna jedynie gdy ćwiczysz daje rezultaty zrobisz sobie 2tyg - miecha przerwy i bedziesz jak kapec ;f

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jeśli chcesz trenigi na żeźbę i aby utrzymywały siędługotrwale to nei polecam ci zadnych odrzywek ani nic tego typu... Kreatyna jedynie gdy ćwiczysz daje rezultaty zrobisz sobie 2tyg - miecha przerwy i bedziesz jak kapec ;f

lol, idź z swoją ortografią w pizdu.

Jak masz diete z dupy to i efekty z dupy.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Magnum 8000

Nitrobolon

ewentualnie kreatyna i BCAA

Wiesz co to magnum 8000?

Nitrobolon jak najbardziej zbędny.

Poza tym opiera on się na kreatynie więc nie wyobrażam sobie ewentualnie kreatyny ;]

Ile kolego masz lat? Jeśli masz słabą diete to WPC i carbo wystarczą.

1306263410-U198706.png

Opublikowano

Sam osobiście nie testowałem niczego i testował nie będę. Znajomi z czasów liceum ładowali w siebie wszystko (od Megace do Nitrobolonów). Jedni zaczęli ważyć po 80 kg i zwracać śniadania na klatce schodowej inni tylko troszkę przytyli.

Chcesz szybkich efektów ? OMNADREN w zastrzykach domięśniowo :)

Siłownia to nie sprint tylko maraton (gdzieś takie mądre zdanie przeczytałem). Ćwicz sobie z kolegami, staraj się zdrowo odżywiać, układaj sobie dietę, biegaj i trzymaj formę. Jakieś efekty będą. Wzrost masy często jest uwarunkowany genetycznie. Kiedy przestaniesz rosnąć w górę zaczniesz rosnąć na boki. Nie staraj się oszukiwać na siłę natury bo skończysz u mnie w kostnicy z zawałem albo marskością wątroby :)

Joaquin Phoenix - ten Pan Ci pomoże w sprawie diety i ew. odżywek na które moim skromnym zdaniem jeszcze za wcześnie :)

PS. Lepiej idź na profesjonalne forum bo my tutaj umiemy tylko grać w gry i stukać w swoje klawiaturki :P

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...