Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] No Such Or Directory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich;)

Otóż mam znów nowy problem;) Jak w temacie dręczy mnie błąd "No such or directory " po wgraniu folderu "hongkong" ;> Pytanie do was czy jest jakaś rada na owy błąd? Dodam, iż za czym to owy błąd wyskoczy mogę się zalogować do wyboru postaci, następnie maszyna się resetuje i tak non stop puki nie wyłączę. Czekam na wasze sugestie^^ Oczywiście za każdą pomoc plusik z mojej strony. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

w VPC jak Ci się wczytuje i stara sie coś wczytać, ale nie może bo jest no such file... to wtedy musisz postarać się przeczytać w której ścieżce jest błąd

najlepiej w VPC naciskasz ctrl+p i wtedy jest pauza, więc spokojnie możesz sobie te ścieżke przepisać

następnie ponownie naciskasz ctrl+p i przez fillezille sprawdzasz w tej ścieżce co jest nie tak

EDIT: 800 POST :)

EDIT2:

Zapewne bd trzeba zmienić nazwe jakiegoś pliku

Opublikowano

eng_string.txt

Albo jest coś nie halo z nim albo go nie ma.

Ale no sry jak ma być skoro hongkong wgrałeś ?

Sprawdź again Common przez Navicat może jednak nie zmieniłeś.

Bo on szuka english a nie hongkong.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Tak wgrałem hongkong i pojawia się owy błąd, natomiast jak wgrałem pliki by dealex (youtube) i zmieniłem w navicat na english problem został rozwiązany. Ciekawi mnie tylko to czemu jak wgrywam wszystkie pliki hongkong nie ważne by kto, problem znów się pojawia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...