Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym ,że nie mogę znaleźć w metinie wartości STAŁEJ (nie zmieniającej się po ponownym uruchomieniu metina) która określa szybkość biegania.

Najpierw szukam wartości 16256, znajduje jeden adres i jesli zmienie jego value to oczywiscie dziala jak sh czyli to ta wartość.

Ale po ponownym uruchomieniu gry ta wartość odpowiedzialna za ten speedhack bedzie juz inna.

Tu moje pytanie: co po kolei dalej zrobić aby znaleźć wartość odpowiedzialna za szybkosc chodzenia która nie bedzie sie zmieniala po ponownym uruchomieniu, jesli mozna to "po chłopsku" prosilbym o jakies wskazowki...

Opublikowano

znajść tą wyższego lvl by użyć , tutorial jak to zrobić masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Niet nie działa, wartość jest inna niż ta poprzednia a w tucie mialy byc takie same...jak mam kilka adresow statycznych (6 dokladnie) to do kazdego z nich robię to wszystko tak?

Opublikowano

oczywiście wszystkie musisz sobie policzyć osobno

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

po pierwsze to nie jest funkcja tylko zwykła komórka pamięci po drugie poczytaj o pointerach po trzecie naucz się na podstawowym poziome assemblera po czwarte zaopatrz się w diassemblera.

@edit:

oglądanie naruto nic ci nie da

mileena lover <3

• Dodaj nową pozycję...