Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tolkien - Następny Który Się Bawi

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tolkien zachował się tak samo jak matex, dostal bana

Piszcie kto zostal zbanowany

Expik - unban

typ - unban

gahee - unban

Brzydal - unban

Lui - unban

Gabba - unban

BlackImpek - unban

Bonewerkz - unban

Nyska - unban

RelaxBoy - unban

d4ma4in - unban

beta - unban

Vesth - unban

Rio - unban

_-exi-_ - unban

noddon - unban

mpcmateusz - unban

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vesth -Zbanowali mnie nawet nie wiem za co i kto ;P prosz o un'a ;d

@edit ;d Czemu nie zostalem odbanowany ?

Opublikowano

RelaxBoy

Załamka chcialem zobaczyc domek sasiada z bliska i ban ???

co to jest?

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Wlasnie dostalem bana jakies 14/20 min temu... Nick : BETA...

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Demonic a ja od cb dostałem bana nie wiem za co mógłbyś mi powiedzieć o co chodzi ?

Opublikowano

_-exi-_ eh może jeszcze tutaj ?

@edit sorka za duble post ale nie działa mi funkcja edytuj.

Opublikowano

Ja również dostałem nagle bana. Nie robiłem nic co by było niezgodne z regulaminem. bana dostałem parę minut temu. Nick: Noddon

Opublikowano

ja mam bana. nick: stachi

pisałęm już do admina i jednego z modów, ale odpowiedzi nie widać. Wkleję tekst wiadomości:

Witam. Zostałem zbanowany na Waszym serwerze minecrafta. Na początku nie wiedziałem o co chodzi i stąd moje oburzenie w temacie o banach. Z czasem, czytając posty innych graczy zauważyłem, że problem dotyczy dużej ilości kopiowanych diamentów. Wczoraj miałem pewien incydent dotyczący owych diamentów. Ktoś koło spawna wyłożył diamentową ścianę. Gracz Tomekkk powiedział, że można je wykopać, więc poszedłem sprawdzić. Dało się - wykopałem jeden na próbę. Zrobiło mi się żal osoby, która zmarnowała masę kasy na taką ścianę i odłożyłem klocek na miejsce. Gracz Tomekkk przyszedł z kilofem i rozbił całą ściane. Pogroziłem mu banem i zrobiłem screena i temat na forum. http://www.mpcforum.pl/topic/292936-gracz-tomekkk-dziala-na-szkode-innych-i-serwera/

Podczas tworzenia tematu, owy gracz wrzucił mi do inventory diamentowy klocek i kilka diamentów. Klocek odłożyłem tam gdzie była ściana, a diamenty wyrzuciłem tak, żeby wpadły owemu graczowi do inventory. Po owym incydencie wróciłem do bazy i spokojnie zająłem się uprawą kaktusów. Jeśli jest taka potrzeba oczywiście pokaże mojego cuba oraz ukrytą bazę, abyś mógł sprawdzić czy coś jeszcze mam, ale mam nadzieję, że z posiadanych logów da się wyczytać, że żadnych diamentów nie mam, wszystkich się pozbyłem jeszcze przed dowiedzeniem się, że są one powielane cheatem. Proszę o rozpatrzenie mojej prośby o odbanowanie, bądź chociaż o ponowne przejrzenie logów. Pozdrawiam. Stachi.

Opublikowano

Dziwi mnie to ze każdemu modowi się ktoś na konta włamuje ... Wątpię w to żeby im ktoś wszedł......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...