Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dot.Odzyskania Hasla yitian2

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Oczywiście, że możesz. Na stronie serwera pod logowaniem powinien być załącznik przypomnij hasło coś w tym stylu. Wystarczy, że klikniesz na to wpiszesz login i podasz emial. Hasło powinieneś dostać na swoją skrzynkę pocztową.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Oczywiście, że możesz. Na stronie serwera pod logowaniem powinien być załącznik przypomnij hasło coś w tym stylu. Wystarczy, że klikniesz na to wpiszesz login i podasz emial. Hasło powinieneś dostać na swoją skrzynkę pocztową.

stary co ty nie powiesz:) tyle to wiem. coz tego jak email zmieniony juz. nie wiem jakim cudem ktos wszedl na to konto jak haslo mailo 8liter i 5 cyfr. moze na pisze do GM moze cos sie uda zrobic w koncu 12000 min gralem w to

Opublikowano

Grałeś na haxach? Dawałeś kumplom passy do konta?

Stary jak bym gral na hackach nie wbił bym 132lvl i nie gral na serwie przez rok Nick postaci McJack kazdy w jinno zna tego woja k... nie wiem co zrobic

pomocy czy moge cos zrobic?

Opublikowano

Tylko napisać do supportu. Nic innego Ci nie zostało

powiem tak oni maja w dup...dobrze jak w nich kase ladujez ale jak trzeba pomoc to nieeeeee

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...