Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] WażNe !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1183271 ( Bezwzględnie proszę o przeczytanie info z tej strony ) to oficjalna strona Metina 2 Pl

... Jeżeli nie jesteś pewny co do hacka iż wyskoczy HackShield to nie próbuj nawet włączać go !! istnieje 90% prawdopodobieństwo iż twoje konto zostanie zbanowane ... Co w tym dziwnego na kompie ani w żadnym folderze nie miałem Sciągnietego ZADNEGO HACKA.... Następnego dnia na pocztę dostałem wiadomość iż ... !

" Dostaliśmy skan pochodzący z Hackshielda . Twoje konto zostaje zbanowane bez możliwości prośby o zniesienie kary "

Cordian GM - Metin 2 Serwer Phantos . = Pomocny Gm szczególnie gildi Lavidaloca którym graczom wali Stal +9 ; ] ... Bardzo pomocny ... Przez 20 dni

po m2 biegają hacki a on wchodzi do m1 robi głupi event i każdemu zamyka mordy...

Pzdr. Od Bono516 ;) Dzięki ziomki których znałem z tego świata ;] Gra z wami była fascynująca ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli uzyjesz hacka !! i wyskoczy ci HackShield !! to twój rejestr przesyłany jest do głównego folderu Gma ! i twoje konto zostaje zbanowane jak opisane jest w serwie !! nie sciągajcie nic !! ... pewnie przez to ja nic nie miałęm na kompie i mi wyskakiwało dzisiaj robilem skana miałem Keya blokowanego przez Norda . Ale robił on błąd jako niedozwolony program ! ... Czyli z hackami jest tak samo ! ! ! !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

xDenS^^ ale ty jesteś tępakiem ... i do tego nie umiesz czytać . .. NIE zdołałeś przeczytać ŻE NIE BAWIĘ SIĘ W HACKI !!... wiec poco miały być mi potrzebne obejścia po 2 !! chciałbym zobaczyć twoją minę jak zalogujesz się na postać i będzie widniał napis " Twoje konto jest zablokowane " ! ;] Chciałbym to zobaczyć. Pewnie siedział byś w koncie płacząc , klnąc i obrażając każdego boga z wszystkich religii a potem pisał byś 200 próśb o odwołanie blokady . Na końcu popełnił byś samobójstwo gdyż twoje życie nie miało by sensu.Chce ostrzec graczy aby nie znaleźli się tak niekomfortowej sytuacji jak ja. Tyle a jeżeli ty robisz tylko wszystko dla siebie . Jesteś maniakiem i znasz każdy cheat na pamięć to nie będzie ci to potrzebne a taki gracz jak ja może nie wiedzieć o tym ? Oczywiście dam ci następny powód do płaczu a mianowicie Waszego ( minusa ) jesteś pierwszą i jedyną osobą która go ode mnie dostanie ;] Bądź dumny swej głupoty ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja 64lvl Woj Mental ;] Phantos ... Boga+9 defa+4 i 2x spalony ,Ebo+9 3x slot ,Srebrna+9 6% magia 3x slot , Zelak +9 , Zelak +7 abs magia 6% , Butki 43lvl 2kpż , Naszyjnik z łęz +4 1kpż, Rib+9 s36% kd +4 , Zabójca Lwów +8 kd woj,sura,pow +3 , + Pełno Medali , Księg Klątw , Silnych Ciał i Duchowych , Pełno Absów w kolcach i naszyjniki , kolce 20% dt , kolce i zelak 20% diabły , Zabójca +4 woja i ninja i spalony +4 5% trutka + na koncie Drop z Bojem all eq +9 i pełno ku i kd ;] ... + pełno przepustek Zaliczona prawie kazda misja ;] Koń 15 lvl , Jinno 16,Shinso 14 , Combo 2 , Poli 1 xD, Dowodzenie 2, Górnictwo 0 , Ząbki oddane , Księgi 2 zostały ;] ( Prawie całe eq robiłem sam ) ( Boga sam bez Dt ;] ) ( Ebo od +7 ) ( Zabójce kupiłem ) ( Ribka kupiłem ) ;] ( Zelaki robiłem )

Konto od 1 lvl moje xD ; ) Bez zadnego allegro ;] i Banik xD Czemu ... moze dlatego ze metin zarobił na mnie 1 smsa na 3 msc. ? ; ] ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...