Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kim Grać

Wiśniowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema!

Pierwszy raz zagram w Lineage2. Mam problem...nie wiem kim grać :P

Doradźcie cuś :D

//Bambos

On ma interlude jak coś więc ja ci radze Treasure Huner , Daggerem jest łatwiej

09071535498836998897.png

Opublikowano

Siemka.

Ja swoją przygode zaczynałem od bladedancer'a ale nie polecam Ci ponieważ to jest buffer i jest słaby na pvp i exp. Ja sie wkurzałem bo sobie nie dawałem rady. Moim zdaniem najlepsza postać na początek z wojowników to gladiator lub tyrant, dużo osób pewnie bedzie Ci polecało tresurehunter'a ale nie sluchaj, tą postacią trzeba bardzo szybko grać i napoczątku nie bedziesz sobie dawał rady.jeżeli nie podpasuje Ci gladiator lub tyrant to polecam Ci też z magów storm screamera'a bardzo dobra postać na pvp i exp. jeżeli nie będziesz czegoś wiedział pisz mi priv będe pomagał w miare moich możliwości;p

Pozdrawiam.

Opublikowano

hmmm...

na początek wybór serwera

polecam "In god we trust"Freya

serwer x15

dobrze się na nim gra ale teraz topic

polecam ci spellsinger - mag wody, ma szybkie ataki, dobry na pvp i do expa

później jak nabierzesz wprawy to polecam Ci necro - dark mag - dobry do expa, zaje*isty do pvp, debufer jakich mało

jak wolisz wojowników to

tyrant - super extra szybki atacker posługujący się fistami

destro - tego ci polecam na początek

Phantom ranger - łucznik - postać jeśli potrofisz szybko zmieniać cel!!!

tresure hunter Ci polece ale tylko jeśli lubisz sztylet i mase crytików to postać dla ciebie

Opublikowano

Gdzieś tam na górze Bambos napisał że TH - nie no weź nie rozśmieszaj ludzi... typki grają po 5 lat i nie ogarniają daggerow ;F

Ja osobiście polecam jakiegoś supporta, znaczy buffera, typu: BD, WC, PP, etc. A jeśli chcesz być tylko "mięsem armatnim" to polecał HE, lub jakiś inny łucznik, ja od niego akurat startowałem i powiem Ci, że nie było źle ;]

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Ja ci tak doradzę więc

1a. Zależy od servera jeżeli ci chodzi o ciekawa grę gdzie gra duzo ludzi i duzo od innych sie nauczyc to polecam ci małe raty do 10x max np. l2ex, a jezeli czasu tak za bardzo nie masz to do 50 x [ 35 x eternal ] gralem i bylo ciekawo xD

1b. Jeżeli wybrałes high raty [ duże ] to luka rób [ w tym temacie to ci nie mogę doradzić, ponieważ nie jestem asz taki głupi żeby grac na laczonych skillach xD [ Ale musze powiedziec, ze nie ktore highy są ciekawe ]

2. Jak juz wybrales server to tak jezeli lubic kase zbierac i bawic sie w sprzedawanie itemow i tworzenie ich to polecam ci crafta [ pamietam jak zaczynalem przygode z l2 to na malych ratach tylko crafta robilem i zawsze mi sie podobalo jak jedyny sprzedawalem ssy i inne rzeczy i kazdy ode mnie kupował frajda jest ] a tak wolisz byc w party takim czarnuchem, ktory stoi i daje buffy to polecam BD SWS ale tak dobrze pamietam to ludzie robia wlasne supporty ;p A jeszcze o exp teraz jak ci chodzi walic solo to MAG SH jest dobry . SPS . NERCO. Zapomnialem jescze o jednym o summonerach tez ciekawe postacie tworzysz summona i nim walisz a ty stoisz gdzie na boku w slabym eq i wszystko za ciebie robi ;) <---- polecam na male raty ;p

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...