Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! jestem zielony w Symulator Farmy 2009 , praktycznie kupiłem do kolekcji gier ale postanowiłem żeby zacząć w nią grać więc mam prośbe czy mógłby ktoś napisać ogółem jak grać w Symulator Farmy 2009? Z góry daje + (plusy).

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Aby zagrać w grę: kupujesz ją np. na gram.pl lub w sklepach z grami komputerowymi -> wypakowujesz -> instalujesz -> grasz -> chwalisz się swoją farmą np. na YT -> wyciskasz 7 poty z Fendt-ów. W tej grze ogólnie zajmujesz się farmą... Orasz -> siejesz -> nawozisz -> zbierasz plony -> kupujesz lepsze maszyny... Gra bardzo wciągająca... Są misje poboczne typu zarabianie reputacji, zbieranie butelek po wodzie i wywalanie je do koszy (butelki rozsypane są po całej mapie) Ogółem b. dobra gra dla ludzi z miasta którzy ciekawi są życia na wsi, ale i dobra dla ludzi ze wsi (można się podszkolić :D). W wersji gry z 2011r. jest jeszcze MultiPlayer...

Nothing to do here.

Opublikowano

Bardzo dziękuje! mam akurat już zakupiony Symulator Farmy 2009 w Empiku, tylko u mnie wymagania są z problemami ale to już jest drobnostka i drugie można tutka video?

Nie mam pomysłu na sygnaturę. ;-)

Opublikowano

2009 to przeszłość w porównaniu do 2011.

2009:

- Lagi

- Słaba grafika

- Wiele błędów

- Brak hodowli krów

- Brak innych bajerów (które są w ls2011)

2011:

- Brak lagów! (niby nowsza wersja, ale 2009 tak mi lagowała ze.. , a 2011 śmiga!)

- Nie najlepsza, ale dobra grafika

- Brak błędów! (może odrobinka - ale drobnostki)

- Hodowla krów!

- TUR sterowany myszką!

- Nowe pojazdy !

- Mody z ls2009 wyglądają jak na rl!

­

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...