Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam osoby które zainteresowały się tym tematem oraz posiadają Sbota, przedstawiam wam dodatek do Sbota pozwalający na używanie tak upragnionej przez użytkowników tego bota funkcji czyli Clientlessa. Jak wszyscy wiemy oficjalnie Sbot został pozbawiony Clientlessa gdy wprowadzono ochronę przed botami zwaną "Hackshield", dodatek który ja prezentuję pozwala na używanie tej funkcji nadal kiedy jest ona wyłączona.

A więc zaczynajmy.

Pierwszy SS pokazujący jak wygląda dodatek:

http://img830.imageshack.us/i/sbotmodcl6.jpg/

Aby móc korzystać z dodatku należy się zarejestrować na tej stronie: www.botshed.net oraz wykupić abonament kosztujący 2,5 euro (ok. 10zł) za 4 tygodnie lub 1 euro (ok. 4zł) za 1 tydzień.

Jestem oficjalną osobą z którą należy się kontaktować jeśli ktoś nie potrafi za dobrze angielskiego lub woli rozmawiać w ojczystym języku ponieważ jako jedyny z polaków na forum BotShed posiadam status VIP, na stronie którą podałem jest stworzony poradnik do dodatku, który wyjaśnia jak należy go zainstalować oraz jak z niego korzystać.

Jeśli ktoś miał by jakieś pytanie proszę je kierować do mnie na forum BotShed (nick: drink320).

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

jest temat już o tym ;]

A to sorry nie zauważyłem.

Cierpliwość jest cnotą.

Moderator www.botshed.net

Opublikowano

Zamykam. :) Piszcie w tamtym temacie. :)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...