Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metro

tomkolada

Metro  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcia?by? metro?

• Tak
    • Nie
    • Nie mam zdania/Jest mi to oboj?tne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byście powiedzieli na metro do najbardziej odległych miejsc, a także do przyszłych nowych miast i osiedli?

Wg mnie takie metro na pewno ułatwiłoby komunikację.

Oczywiście o zdanie pytam także administrację - muszę uzyskać zgodę na wybudowanie czegoś takiego.

Jeśli projekt by się przyjął, to mogę koordynować budowę.

Opublikowano

Musiałbyś mieć swój wagonik + wagonik z piecem + węgielek. Układasz je w kolejności twój wagonik, wagonik z piecem, do niego wrzucasz węgielek, wskakujesz do wózka i jedziesz, a potem napełniasz. Oczywiście na końcu trasy, musiałbyś swój wózek rozwalić + ten z piecem, żeby je zabrać. A na końcu byłby specjalny workbench, w którym mógłbyś wagon z piecem połączyć.

Chociaż nie wiem jak to funkcjonuje na innych serwerach.

Opublikowano

To faktycznie dużo lepsze rozwiązanie, tylko tam całkowicie wózki zabezpieczyć przed ich zniszczeniem.

Proszę o wypowiedź administracji serwera.

Opublikowano

wq mnie to bez sensu troche to metro bo niedosc ze cub bedzie na prawie pol mapki to te co rozpedzaja trzeba je bedzie ciagle ustawiac takie jest moje zdanie jestem na nie

Opublikowano

Kto ogląda KC - Kanciastą Codzienność wie, że dało by się zrobi zajezdnię - wystarczy dokładnie obejrzeć KC #16.

Nic.

Opublikowano

Według mnie taka zajezdia by nie wypaliła bo by neosy niszczyły

Od czego są cuboidy?

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

ja tez bym pomogl mam w skrzynce troche torow nie potrzebnych

33876.png

32891.gif

33268.png

33886.png

Dajcie "+" jeśli pomogłem :D

mca.pngmca.png

Opublikowano

1. Nie lubię Wykorzystywania Busterów ^^

4. Nie jestem bardzo za po chwili jakiś "idiota" by wszedł i zrobil tam bajzel co wy...

1. Nie będziesz korzystał - twój problem...

4. Jaki idiota ci coś zrobi, jak cuboid będzie?

Btw. Skoro Notch "naprawił" booster'y, to jak CTSG użył ich w KC#16?

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Żeby to zrobić potrzeba by było z chol*rnie dużo ludzi (Sorry że się tak wyraziłem) i wiele kilofów dużo tabliczek ogłoszeniowych (Z 50/60) żeby informowały o koncu metra o budowie o stacjach itd.Potem jakieś dobre miejsce i drabinki dorobić (Żeby się dało złazić).To by z jakieś 4 tygy zajeło...Torów w choooo*ere dużo + czerwony proszek,czerwone latarnie wszystko w kanciastej codziennosci 16 i poradnikach. i tak byś musiał bustera zrobić....Ale co tu gadać?Wszystko w kanciastej codzienności i poradnikach...jak zrobić to tamto sramto itd.

Opublikowano

Boostery po prostu mniej rozpędzają niż wcześniej. Można to załatwić podwójnym albo potrójnym boosterem.

Zbieram + i - :)

Nie dojedziesz do konca ;>.

Dalej, dalej ^^

Jeszcze sie nie znudziles?

Naprawde wkurzajacy z ciebie koles.

Pewnie czekasz na niespodzianke ;).

Jeszcze troche...

Kolejna minuta z zycia innych ludzi <evil>.

Opublikowano

CTSG jeżeli już tak to lepiej żeby budowa tego metra trwała 1-2 miesiące, niż żeby się miało zabrać za (szybką) budowę 20 ludzi, i metro by było zrobione byle jak, i by się bugowało, uwierzcie jeżeli było by to zrobione porządnie, to nie będzie nikt potrzebny do obsługi, był by to bardzo praktyczny środek transportu, i z tego co wiem jeżeli będzie dobrze zrobione to niezawodny, narazie można zbudować coś małego, a potem to rozbudowywać.

Opublikowano

Widzę że chętni są, to może załóżmy kanał na team speeku, będzie łatwiej się porozumiewać i pójdzie szybciej, a co do tego że metro powinno być pętlą, to chyba zły pomysł bo wuzki będą się zderzać, oglądnijcie kanciastą codzienność #16 takie zajezdnie trzeba robić. Jak by coś mogę pomóc kopać umie, surowców też mam trochę.

Opublikowano

Ale nawet jeśli byłby cuboid na tory to neosy by na torach blokady robiły więc trzeba by bylo zrobic jeszcze jakies zabezpieczenie...

Opublikowano

Widzę że chętni są, to może załóżmy kanał na team speeku, będzie łatwiej się porozumiewać i pójdzie szybciej, a co do tego że metro powinno być pętlą, to chyba zły pomysł bo wuzki będą się zderzać, oglądnijcie kanciastą codzienność #16 takie zajezdnie trzeba robić. Jak by coś mogę pomóc kopać umie, surowców też mam trochę.

Jeśli kolejka nie będzie pętlą tylko linią, to WTEDY będą zdeżenia, ponieważ ludzie będą chcieli jeździć w obie strony. a nie tylko z początku do końca kolejki, bo co to za metro wtedy. Pętla umożliwi ruch jedno stronny ale dla wielu osób na raz.

Stacja z kanciastej codziennosci jest fajna i w ogole. ALE jak powstrzymasz ludzi by nie kradli wózków? Odrazu na każdej stacji zacznie ich brakować. Mało kto umie zrobić bramke xnor do tego.

@up jakie blokady? rzucały by najwyzej itemy na tory

Opublikowano

Klikasz F2, i ślesz adminowi. Trzeba walczyc z noobkami.

Zrób pare ss, na czacie neosów upomnij, jak nie beda reagowac to maja bana i problem z glowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...