Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego bota wybrać ?

norszard11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy w te "klocki" o botach, i poszukuję bota który : będzie sam chodził i zabijał moby,zbierał kase,leczył się,wracał do miasta -spowrotem na exp...itp najważniejsze funkcje.

Admin Cienia
Opublikowano

Isrobot nie jest dla ciebie, wypróbuj AGbota, masz z nim dział i sporo tutków. Dobry jest też sroking.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

a czemu isro nie jest dla mnie?

o tak na początek : IsroBot jest płatny? jesli tak to ile sie placi itp --jesli nie to gdzie moge sciagnac itp.

Jakies boty darmowe i platne jakie polecacie. I odrazu link i opis ;p.Interesuje mnei bot z funkcjami : Sam chodzi i zabija moby//leczy się//wraca do miasta jesli ma xxx itemkow i potem sprzedaje i wraca na exp...(tego moze nie byc << ale zeby było ze sam chodzi ,leczy sie i zabija potworki) z gory dzieki

@edit

Aaa...a czym sie rozni normalny silkorad od silkroad legend??

Admin Cienia
Opublikowano

Isrobot płatny, z tego co wiem kiedyś był crack do niego, sbot oraz tbot jest również płatny ale również był crack do tbota. Jedyne darmowe to ISbot, AGbot, i SroKing.

Silkroad to gra, tak samo jak silkroad legend tylko że wprowadzili duży update i tak go nazwali poprostu.

Opublikowano

@up

Czy możesz podać link do downloadu najnowszej wersij i jakies instrukcij?chodzi o SroKing-a

@edit

Aaa..,Czy on przypadkiem nie ma wirusow , ? boo po skanie widac ze mam i sporo tylko nie wiem czy sa one zagrozeniem

Opublikowano
@up

Czy możesz podać link do downloadu najnowszej wersij i jakies instrukcij?chodzi o SroKing-a

Niema nowszej i starszej wersji sro_kinga jest tylko jedna i przy okazji jest na forum więc wystarczy tylko poszukać.Ale radze Ci boć ile wlezie sro_kingiem bo niedługo ma być płatny.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

może ma , ale w niczym ci nie zagrożą, tzn nie dostaniesz na 100% hacka ale jak nie chcesz nie używaj

@down

-napewno nie, jakby byla taka możliwość moderatorzy napewno by tego nie dali

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
nie chodzi mi o hacka tylko o komputer, czy mi nie zrobia z nim czegos co by moglo zagrozic /zepsuc itp.

Te wiry ci nic nie zrobią, koniec rozmowy o wirach. ;]

Opublikowano

Czy ktoś go testował??-działa?-ym ja nie moge teraz testowac bo mialem format i mi sie pobiera dopiero silkroad i dlatego pytalem czym sie rozni legend od normalnego.

@SonYuo

chętnie dał bym ci 5 ale nie wiem jak :>

--------------------------------------------------------------------------

Wchodzisz w profil i klikasz na 5 gwiazdek, mi też możesz dać. ;]

//D&G

Opublikowano

tym ze wchodza nowe stroje i bron oraz kilka skili i nowy unikat (boss) i lokacja na mapie

Opublikowano
@up

nosz ku**a dlaczego takie dzieci sie rodza? ;(

ma wyraznie napisane

-SroKing- nowy bezpłatny bot , jeszcze go nie testowałem ale jest lepszy ponoć niż agbot( szybciej bije itp.) scrypty też ponoć robi więc jak jesteś ciekaw to mozesz wyprobować > link z tematem http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=29028

To sie k**wa o link pyta -.-" no comment omFG

sryy ale kur**ca mnie wziela.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Najlepszym botem odc jest sbot ;> Latwy w obsłudze, skrypty sie składają z samych kordów clientless itp lecz niestety bot jest płatny i juz nie ma możliwośći kupna jego przez nowych userów.

Jak na start to polecam agbota też latwy w obsłudze ale często sie psuje ale jak na start to dasz rade na nim bocić, potem dopiero jak nabirzesz w prawy wte "klocki" to sie przerzucisz na lepszego bocika ;>

76561198001815076.png
Opublikowano

Najlepszy bot to AGBot... Dobrze expi skrypty elegancko chodzą , kupuje co trzeba, chowa też co trzeba wraca itp itd a na dodatek jest darmowy :*

sygnaturawi.jpg
Opublikowano

Jak już chcesz zaczynać to polecam jakieś darmowe boty, jeśli masz kasę i chcesz lepsza jakość polecam Sbota a najbardziej Isrobot + Softmod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...