Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Miasto?

Kub@

Jesteś za tym żeby powstało nowe oficjalne miasto?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za tym ?eby powsta?o nowe oficjalne miasto?

• Tak
      14
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteś za tym żeby powstało nowe oficjalne miasto?Dużo osób szuka miejsca w mieście do zamieszkania.Mogę sam dopilnować projektu nowego miasta z pomocą adminów/graczy(dużo graczy chce mi pomóc).

Paczka ss:

To jest ukryta treść, proszę

Sory ze nie na ih ale nie działa mi;/

To jest ukryta treść, proszę

Mam nadzieje ze rozpatrzycie to pozytywnie.

Jeżeli projekt zostanie rozpatrzony pozytywnie proszę o dodanie komendy /city2 gdyż miasto znajduje się ok 4,5k kratek od respawna.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Osobiście spytam czy masz pozwolenie od autorów tego miasta.?! Nie jest ono skończone.! Nie wyrażam zgody na jakie kolwiek publikowanie bo rozwalą je w chwile ta chata ze złota była moja ale cóż... Miałem objąć ochroną całe miasto , nie zdążyłem...

P.S. Pozdro dla kokosza... Usuń te pliki niech inny mod zajmie się dokończeniem miasta

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ja z kolegami zbudowaliśmy swoje miasto które jest pod cuboidem nałożonym prze ze mnie.. gdy zostałem zbanowany, wszyscy opuścili miasto oraz grę razem ze mną. ponieważ mówili że be ze mnie te miasto nie ma sensu. Za miastem znajdziecie miasto na drewnianej podłodze. To jest ono. Ale nic tam nikt nie zrobi prócz 20 członków miasta.. szkoda, pracowaliśmy nad tym 5-6 dni i wszystko na marne.. mogę dać któremuś z modów cuboida tego miasta (nazwę) i może je z kimś kontynuować.

Nieregulaminowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...